AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş'ın acı günü

Elitaş'ın ağabeyinin cenaze törenine, TBMM Başkanı Çiçek, Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Adalet Bakanı Bozdağ ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli de katıldı

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş'ın acı günü
AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş'ın acı günü
GİRİŞ 14.12.2014 12:52 GÜNCELLEME 14.12.2014 12:52

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın 60 yaşında vefat eden ağabeyi Ahmet Elitaş'ın cenazesi, Kayseri'de toprağa verildi.

Geçirdiği kalp krizi sonucu dün vefat eden Elitaş için Camii Kebir Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, Elitaş'ın ailesi ve yakınları ile TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bazı milletvekilleri, bürokratlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Mustafa Elitaş, burada, Çiçek ve beraberindeki bakanların taziyelerini kabul etti. Ahmet Elitaş'ın cenazesi, İl Müftüsü Ali Maraşlıgil'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'na defnedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!