Siirt'te kız öğrenci pansiyonunda yangın

Kız öğrenci pansiyonunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince sündürüldü

Siirt'te kız öğrenci pansiyonunda yangın
Siirt'te kız öğrenci pansiyonunda yangın
GİRİŞ 15.12.2014 03:00 GÜNCELLEME 15.12.2014 03:00

Siirt'te kız öğrenci pansiyonunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, dumandan etkilenen bazı öğrencilere olay yerinde bulunan ambulanslarda müdahale edildi.

Alınan bilgiye göre, Doğan Mahallesi'ndeki Siirt 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Pansiyonu'nda henüz belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi. itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonrasında sündürülen yangında bir koğuşta bulanan yataklar kullanılamaz hale geldi.

Bu arada, dumandan etkilenen bazı öğrencilere, olay yerine gelen ambulanslarda müdahalede bulunuldu.

Aynı katta bir haftada 3. yangın-

Olay sonrası gazetecilere açıklama yapan Siirt Belediyesi İtfaiye Müdür vekili Mehmet Demir, yangını zamanında yaptıkları müdahaleyle söndürdüklerini söyledi.

Yangında bir öğrenci koğuşunda hasar oluştuğunu belirten Demir, alevlerin çatıya sıçramadan kontrol altına alınmasıyla büyük bir facianın önüne geçildiğini ifade etti.

Demir, bir haftada pansiyonda 3 defa yangın çıktığını anlatarak, "Aynı katta bu hafta içinde 2 defa yangına müdahale etmeye geldik. Bir defasında da okul idaresi müdahale etmiş. Çıkan yangının nedenini araştırıyoruz" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu