Paralel operasyonunda yeni gelişme

İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonu kapsamında gözaltına alınan 16 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.

Paralel operasyonunda yeni gelişme
Paralel operasyonunda yeni gelişme
GİRİŞ 17.12.2014 08:16 GÜNCELLEME 17.12.2014 08:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Operasyon kapsamında gözaltına alınanlar arasında bulunan eski Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, eski Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu'nun da aralarında bulunduğu 16 kişi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Eyüp Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Emniyetten iki farklı çevik kuvvet minibüsü ile çıkarılan şüpheliler ayrı ayrı getirildikleri hastanelerde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine getirildi.

Bu arada, gece saatlerinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen eski İstanbul Asayiş Şube Müdürü Ertan Erçıktı, çevik kuvvet minibüsü ile tekrar hastaneye getirilerek adli tabipliğe çıkarıldı.

YORUMLAR 8
  • kamiloğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    hangi dinde var ülkesini zarara uğratmak ? iftira atmak ? 66 yaşındaki görme engelli, MS hastası Mehmet Doğan’ın aralarında olduğu cemaat mensupları 17 ay mahkeme yüzü görmeden hapis yatarlar. Bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz
    Cevapla
  • şakird 9 yıl önce Şikayet Et
    cemaat soruları sızdırıyor. ankara keçiörende kpss hazırlama evleri var orada kalanlara soruları veriyorlar maymakam hakim savcı yapıyorlar. hakkımı helal etmiyorum bunlara.ahirette görüşeceğiz
    Cevapla
  • turan 9 yıl önce Şikayet Et
    Keşke yanlarında olabilseydik. Bu gurur günlerinde. Bu arada Hidayet bey 6 cüz okumuş 4 gün daha kalırsam Hatim yapacağım diyor. Bizimde ihtiyacimiz var aslında böyle şeylere.
    Cevapla
  • Bahtiyar 9 yıl önce Şikayet Et
    Yakında rüyasına peygamber de girer bunun. Bakarsın hatim duasını peygambere yaptırırlar.
    Cevapla
  • Hadi ordan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hatim yapmak için illa tutuklanmayı mı bekliyorsunuz? Bu güzelim dinimizi alet edinmekten başka nedir. Sorduk mu kaç cüz okumuş diye, okumuş sa kendine okumuş.
    Cevapla
  • babageldı 9 yıl önce Şikayet Et
    hatimi yaptıracaklar hacı türkçesinden konuşur anlatırsA daha ne cüzler okuması dileğimiz zaten..allah kabul etsin(!)
    Cevapla
  • Metiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Hizmet adı altında ve dini cemaat kisvesiyle 40 yıldır bürokrasi içerisinde örgütlenen bir yapının kendi amaçları doğrultusunda bütün devlet idarelerini nasıl kullanabileceği konusunda tezlere konu olacak bir vakıa yaşanıyor. Türkiye bu tür illegal yapılardan arındırılmalıdır.
    Cevapla
  • zarar 9 yıl önce Şikayet Et
    madem içeri almayacaktınız.doviz borsa ve kaçan yabancı yatırım ve itibarla birlikte gidecek olan milyarlarca doları yol su elektrikte yeni zamlar olarak dar gelirli vatandaşın sırtına yüklersiniz artık..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!