Dünyanın en uzun adamı, "yılın fotoğrafları" oylamasına katıldı

"Dünyanın en uzun boylu adamı" unvanını 2 metre 51 santimetrelik boyuyla koruyan Sultan Kösen, Anadolu Ajansı'nın "yılın fotoğrafları" oylamasında tercihini, "Morglarda Yer Kalmayınca" ve "Arafat'ta vakfe heyecanı" başlıklı fotoğraflardan yana kullandı

Dünyanın en uzun adamı, "yılın fotoğrafları" oylamasına katıldı
Dünyanın en uzun adamı, "yılın fotoğrafları" oylamasına katıldı
GİRİŞ 17.12.2014 11:45 GÜNCELLEME 17.12.2014 11:45

quot;Dünyanın en uzun boylu adamı" unvanını 2 metre 51 santimetrelik boyuyla koruyan Sultan Kösen, Anadolu Ajansı (AA) "yılın fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Derik ilçesine bağlı Dede köyünde yaşayan, boyunun yanı sıra 27,5 santimetre uzunluğundaki el ve 36,5 santimetrelik ayaklarıyla da Guinness Rekorlar Kitabı'na giren "dev adam" Kösen, AA'nın "haber" ve "yaşam" kategorilerinde oylamaya sunulan fotoğraflarını inceledi ve 2 fotoğraf için oy kullandı.

Kösen, "haber" kategorisinde, Ashraf Amra'nın "Morglarda yer kalmayınca" başlıklı fotoğrafına oy verdi. Fotoğrafta, İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu Refah'ta hayatını kaybeden Raghad Massoud'un, Kuveyt Hastanesi'nde, morglarda yer kalmaması nedeniyle dondurma dolabına konulması yer alıyor.

Kösen, "yaşam" kategorisinde ise Dilek Mermer'in "Arafat'ta vakfe heyecanı" başlıklı fotoğrafını seçti.

Oylamaya katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kösen, AA muhabirine, fotoğrafları çok beğendiğini, foto muhabirlerini tebrik ettiğini söyledi.

Fotoğraflar arasında tercih yapmanın zor olduğuna işaret eden Kösen, "İnşallah beğendiğim fotoğraflar yılın fotoğrafı olur" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü