Parkomat işçilerine zincirli destek eylemi

Mersin'de işsiz kaldıkları iddiasıyla bir süredir eylemde olan parkomat işçilerine destek vermek isteyen 5 öğrenci, kendilerini belediye binası önündeki direğe zincirledi

Parkomat işçilerine zincirli destek eylemi
Parkomat işçilerine zincirli destek eylemi
GİRİŞ 17.12.2014 14:50 GÜNCELLEME 17.12.2014 14:50

Ccedil;alıştıkları parkomat şirketinin sözleşmesi iptal edildiği için işsiz kaldıklarını öne sürerek bir süredir eylem yapan gruba destek olmak isteyen 5 öğrenci, kendilerini belediye önüne zincirledi.

Uzun süredir eylem yapan parkomat işçilerine destek için Mersin Büyükşehir Belediye binası önüne gelen öğrenciler, kendilerini zincirle bina çevresindeki direğe bağladı.

Bina önüne gelen parkomat işçileriyle slogan atmaya başlayan öğrenciler, polisin uyarılarına rağmen eylemlerini sonlandırmadı. Bu arada polis ekiplerinin öğrencilere müdahale etmesini engellemek isteyen parkomat işçileri, çember oluşturarak öğrencileri korumaya çalıştı.

Polis ekipleri uyarılara rağmen eylem sonlandırılmadığı için öğrenci ve işçileri gözaltına alacakların bildirdi. Yapılan görüşmeler sonrası ekiplere güçlük çıkarmadan polis araçlarına binen öğrencilerin de aralarında bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

Grup sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!