Hayırsever işadamından Suriye'ye ambulans

ABD'de yaşayan Reyhanlılı işadamı kısa süre önce kaybettiği anne ve babası adına Suriye'ye ambulans ve sağlık malzemesi yardımında bulundu

Hayırsever işadamından Suriye'ye ambulans
Hayırsever işadamından Suriye'ye ambulans
GİRİŞ 17.12.2014 15:20 GÜNCELLEME 17.12.2014 15:20

ABD'de yaşayan Reyhanlılı işadamı Mehmet Hazırlar, kısa süre önce kaybettiği anne ve babası adına Suriye'ye ambulans ve sağlık malzemesi yardımında bulundu.

Hazırlar (50), AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye'deki olaylar karşısında duyarsız kalamadığını kaydetti.

Kısa süre önce kaybettiği anne ve babası adına Suriye'ye 2 ambulans ve sağlık malzemesi yardımında bulunduğunu ifade eden Hazırlar, "Yakın zamanda kaybettiğim anne ve babamın anısına Suriye'ye yardım yapmak istedim. Bu kapsamda 2 ambulans aldım ve Suriye'ye gönderdim. Suriye'de yaşanan olaylar beni gerçekten çok üzüyor. İnşallah yardım yapmaya devam edeceğim. Savaşın sürdüğü bölgede sağlık alanında ihtiyaçlar artıyor bu yardımlar az ama umarım bir nebze olsun yarayı sarmaya yeter" diye konuştu.

Aldığı ambulansları ABD'de bir yardım kuruluşu aracılığıyla önce deniz yoluyla Mersin'e gönderdiğini belirten Hazırlar, daha sonra bunların karayoluyla Suriye'nin Halep ve İdlib kentlerine gönderildiğini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”