Cadde ve sokaklar göle döndü

Edirne’de öğle saatlerinde başlayan ve yaklaşık 1 saat süren sağanak yağmur yaşamı olumsuz etkiledi.

GİRİŞ 17.12.2014 16:16 GÜNCELLEME 17.12.2014 17:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cadde ve sokaklar adeta göle dönerken, sürücüler trafikte zor anlar yaşadı.

Edirne’de öğle saatlerinde başlayan şiddetli yağış cadde ve sokaklarda bulunan rögarlarının taşmasına neden oldu. Yağmur nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, sürücüler ve vatandaşlar trafikte zor anlar yaşadı. Yağmur sularının etkisiyle su altında kalan yollar, polis ekipleri tarafından güvenlik nedeniyle araç trafiğine kapatıldı.

Dr. Sadık Ahmet Caddesi bölgesinde yaşayan Aziz Yıldız, her yağmurda aynı manzaranın yaşandığını belirterek, birinci katta bulunan iş yeri ve dairelerin yağmur sularından etkilendiğini söyledi. Mahalle sakinleri olarak Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile görüştüklerini hatırlatan Yıldız, 2-3 ay içerisinde bölgenin kanalizasyon sisteminin yapılacağını öğrendiklerini belirtti.

Meteoroloji, gün içerisinde kent genelinde yağışların devam edeceği ve vatandaşların olumsuz durumlara karşı hazırlıklı olması konusunda uyarılarda bulundu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    afet Allah(CC) taktiridir..bu sel baskınları her yerde olabilir..geçenlerde ABd de idi..alt yappı be kadar iyi olursa olsun,çaok daha fazlası yağdığı zaman sel kaçınılmaz olur..ancak CHPliler tarafından İstanbul çok istismar edildi..bir zamanlar alibeyköye alibeygöl diye dalga geçiyorlardı..geçen swnw ve yakınlarda ,izmir,muğla ne oldu,selden battı..dalga geçmemeyi öürenmeliler..
    Cevapla
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Edirne CHPlidir yakışır !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?