"CHP'yi eleştiren yorumu neden beğendin"

Fecabook’ta CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’a yapılan hakareti beğendiği iddia edilen emekli polis hakkında soruşturma başlatıldı.

"CHP'yi eleştiren yorumu neden beğendin"
"CHP'yi eleştiren yorumu neden beğendin"
GİRİŞ 17.12.2014 17:15 GÜNCELLEME 17.12.2014 17:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Samsun’da sosyal paylaşım sitesi Fecabook’ta CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’a yapılan hakareti beğendiği iddia edilen emekli polis hakkında soruşturma açıldı.

1 Mayıs 2014 tarihinde İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen kutlamalara katılan ve polisi yumrukladığı iddia edilen CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ile ilgili Facebook’ta paylaşılan fotoğrafın altına "Adı vekil ama aslen......." şeklinde yazı paylaşıldı. Söz konusu yazıyı cep telefonundan girdiği Facebook’ta beğendiği iddia edilen Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünden emekli polis memuru Cemal Lafçı (53) hakkında şikayet üzerine soruşturma açıldı.

Gazi Polis Merkezi’nde ifadesi alınan Cemal Lafçı, olay karşısında hem üzüldüğünü hem de sevindiğini söyledi.

Emekli polis Lafçı, "Konu tarafıma karakol tarafından tebliğ edildiğinde hem şaşırdım üzüldüm, aynı zamanda sevindim. Neden şaşırdım,üzüldüm? Çünkü her platforma demokrasi diye bağıran kişiler, bir sosyal paylaşım sitesindeki beğeniyi mahkeme koridoruna taşıması, hatta hatta polise taş atılmasını bile ifade biçimi olarak lanse edenlerin başka birinin, yorumunu beğenmeyi mahkeme koridoruna taşıması beni hem şaşırttı hem de sevindirdi. Neden sevindirdi? Çünkü son seçimlerde oy verdiğim CHP’nin gerçek yüzünü ortaya koyduğu için bu ayrıca beni sevindirmiştir. Bir daha mı? Asla bu tür zihniyetli olan kişilerin partisine oy vermeyeceğimi beyan ediyorum. Oy verdiğim için de üzülüyorum" dedi.

YORUMLAR 3
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    memlekette hangi konu olursa olsun anında soruşturma geçiren tek polis, emekli olsa bile kurtulamıyor.
    Cevapla
  • Isa Tunc 9 yıl önce Şikayet Et
    Emekli poliside sürgüne gnderirsiniz artik. Neyazikki Türkiye de muhalefet ve iktidar var.Ikinci bir muhalefet yok. ya bizdensin ya düsman yani öylemi. CHP liler elestirilemez diye yasa cikarilsin bari.
    Cevapla
  • babageldı 9 yıl önce Şikayet Et
    onlara oy verene kadar davutoğluna bi kere ver daha evla hacı..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor