Savcı sorguda Dumanlı'ya ne sordu?

Paralel yapı operasyonunda gözaltına alınan Ekrem Dumanlı'ya sorgusu sırasında 'Tahşiyeciler' ile ilgili soruların sorulduğu ortaya çıktı.

Savcı sorguda Dumanlı'ya ne sordu?
Savcı sorguda Dumanlı'ya ne sordu?
GİRİŞ 18.12.2014 02:15 GÜNCELLEME 18.12.2014 03:11

Paralel yapı operasyonu kapsamında 17 şüphelinin savcılık ifadeleri tamamlandı. Dört gündür İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tutulan şüphelilerden son olarak Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ifade verdi. Dumanlı'nın yaklaşık altı saat süren ifadesi saat 23.00 sıralarında tamamlandı.

"TAHŞİYECİLER"İ SORDULAR

Al Jazeera Türk muhabiri Murat Eğilmez'e konuşan Dumanlı'nın avukatı Hasan Günaydın, müvekkiline, Paralel yapı operasyonunun başlatılmasına da konu olan 'Tahşiyeciler' çerçevesinde sorular yöneltildiğini söyledi.

Günaydın, "Zaman Gazetesi'nde Taşhiye diye söylenen şeylerle ilgili. Herkul.org sitesinde Hocaefendi'nin bunlarla ilgili sözleri, ardından Zaman Gazetesi'nin 3. sayfasında yine taşhiyecilerle ilgili bir haber yayımlanıyor. Sonrasında Ahmet Şahin ve Hüseyin Gülerce'nin köşe yazılarında bu konu işleniyor. Ekrem beye de sorulan sorular bu konu etrafında dönüp durdu" dedi.

KAYNAK: AL JAZEERA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi