Kurtlar Vadisi Pusu 240. bölüm (izle) ekrana geldi

Kurtlar Vadisi Pusu 240. bölümüyle, dün akşam Kanal 'D de ekrana geldi. Kurtlar Vadisi Pusu solukları kesti

Kurtlar Vadisi Pusu 240. bölüm (izle) ekrana geldi
Kurtlar Vadisi Pusu 240. bölüm (izle) ekrana geldi
GİRİŞ 19.12.2014 08:55 GÜNCELLEME 19.12.2014 08:55

Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta Polat sahaya indi, heyecan kaldığı yerden devam etti Necati Şaşmaz yeni bölümde ve sahnelerde daha çok göründü ve iyileştiğinin sinyallerini verdi

KURTLAR VADİSİ PUSU 240.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KURTLAR VADİSİ PUSU 240.BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Bütün bu coğrafyadaki sömürülen halklarla birlikte hanedanların tahtlarını yerle bir edeceğiz. Sokaklardan holdinglere kadar her alana hâkim olacağız. Milyonumuz hanedanları yok etmek. Vizyonumuz yeni bir hanedan kurmak." İşte Polat Alemdar'ın bu sözleriyle başlıyor Kurtlar Vadisi Pusu’nun 2 haftadır merakla beklenen 240. bölümü. Polat Alemdar ve ekip arkadaşları bundan böyle kendilerine seçtikleri misyonu ve vizyonu uygulamak için düğmeye basıyor. Dünya ve Türkiye üzerinde kurulu hanedanlıkları tahtlarından edecek olan Polat Alemdar, en büyük şirketlerden sokaklardaki her alana kadar  her yere hakim olmayı kafasına koyuyor.

Geçtiğimiz sezonlarda da zaman zaman yeni bölümleri yayınlanmayan Kurtlar Vadisi'nde dizinin izleyicilerine hayal kırıklıkları yaşatmıştı.

KURTLAR VADİSİ PUSU 239.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanal D ekranlarının  fenomen haline gelmiş dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da yer yerinden oynayacak. Özellikle Polat Alemdar'ın yeni planları ve nasıl bir yol haritası izleyeceği merak ediliyor. Pusat sokaklarda 'Bonanza' sattırmamak için giriştiği savaşta galip gelebilecek mi?  kime silahlı saldırı düzenliyor? 

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KURTLAR VADİSİ 238.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Akif’e kurulan kumpas planı kusursuz bir biçimde işlemektedir. Brandon’ın istediği ortam oluşmuştur. O ve ekibi için her şey yolunda gitmektedir. Tabii, tek plan yapanın kendisi olmadığından habersiz... Reşat, sert tavrının işlerini kolaylaştıracağını umarken, Fehmi’den gelen hamle bundan sonra atacağı adımları çok daha iyi düşünmesine neden olur. Polat Alemdar, büyük uğraşlar sonucunda da olsa nihayet Süha’yı bulur. Ne yazık ki sorularının cevabını bulmak yerine, daha zor sorularla karşı karşıya kalır. Peki, Süha’nın herkesten sakladığı büyük sır nedir?

Ömer Baba'nın sır vasiyeti..

Ömer Baba'nın vefatından sonra avukatı Polat Alemdar'ı bir vasiyetnamenin varlığından haberdar etmiş, ancak bu vasiyetnamenin üç kişinin nezaretinde açılabileceğini belirtmişti. Buna göre, Polat Alemdar, Hoca ve Süha Tarık bir araya geldiğinde vasiyet zarfı açılacaktı.

Uzun uğraşlar sonucunda Süha Tarık'ı bulmayı başaran Polat, avukata vasiyeti açtırınca hayatının sürpriziyle karşılaştı. Zarfın içinden çıkan kağıtlar boştu. Üzerinde hiçbir yazı yer almıyordu. Bunun ne anlama geldiğini bilen Süha Bey, Polat Alemdar'a ve Hoca'ya her şeyi anlattı.
 
Süha Tarık'ın anlattığına göre; Ömer Baba, yüzyıllardır süregelen Türk-İslam geleneğinin gizli bir üst akıl yapılanmasının bütün icraatlerı, eylemleri, sırları, hedefleri gibi her şeyi kaydeden, adeta bir hard-disk gibi çalışan Sır Katibi'ydi. Polat Alemdar bile babasının bu sırrını bilmiyordu. Ömer Baba'nın vefatıyla birlikte yeni Sır Katibi Süha Tarık olmuştu.
 
Süha Tarık, vasiyetnamenin açılmasından sonra gizli bir mekanda yer alan sır kitabına, seyirciyi daha fazla şaşırtan şu satırları yazdı:
 
"Eski Sır Katibi Ömer Candan'ın vasiyeti vesilesiyle Polat Alemdar ve Ak Saçlı'yla görüştüm.
 
Arabistan, Rumeli, Kafkasya coğrafyasında beklediğimiz siyasi değişimler ve savaşlar öncesinde merkezimize bağlı 52 ocağımızın ittifakla aldığı teklifi Polat Alemdar'a ilettim.
 
Yeni yüzyılda yürütülen örtülü operasyonların hem dini, hem milli kimliğimizi terörist ilan etmeye yönelik olduğunda hemfikiriz. Polat Alemdar, ocaklarımızın yetiştirdiği ve uzun süredir uyandırılmayı bekleyen ekibimizin lideri olmayı kabul etti. bugün güneşin doğuşundan itibaren Sır Hanesi'nde beklemeye başladı. Bana emanet edilen bilgileri bugünden sonra Polat Alemdar'la paylaşacağım.
 
Hilalin yıldızıyla buluşmasının tarihi bugündür."

KURTLAR VADİSİ PUSU 237.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Akif’e kurulan kumpas planı kusursuz bir biçimde işlemektedir. Brandon’ın istediği ortam oluşmuştur. O ve ekibi için her şey yolunda gitmektedir. Tabii, tek plan yapanın kendisi olmadığından habersiz...

Reşat, sert tavrının işlerini kolaylaştıracağını umarken, Fehmi’den gelen hamle bundan sonra atacağı adımları çok daha iyi düşünmesine neden olur. Polat Alemdar, büyük uğraşlar sonucunda da olsa nihayet Süha’yı bulur. Ne yazık ki sorularının cevabını bulmak yerine, daha zor sorularla karşı karşıya kalır. Peki, Süha’nın herkesten sakladığı büyük sır nedir?

POLAT'IN SAĞLIK DURUMU İYİ

Çene kemiği kırılan Şaşmaz'ın geleceği ekibi fena halde düşündürüyordu. Başkasının dublaj yaptığı Şaşmaz'ın sesinin kullanılması da planlar arasındaydı. Şaşmaz ise sürpriz yaptı ve hızla iyileşme sürecine girdi.

ÇEKİMLERE KATILACAK

Yavaş yavaş konuşmaya başlayan oyuncunun gelecek haftadan itibaren çekimlere katılacağı öğrenildi. 

KURTLAR VADİSİ PUSU 236.BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Her hafta milyonların ekran başına kilitleyen fenomen dizi “Kurtlar Vadisi Pusu”, yeni bölümünde de aksiyona ara vermeden devam ediyor. Polat Alemdar, çizdiği yol haritasında ne pahasına olursa olsun devam etmekte kararlıdır. Fakat bu kez rakipleri kıskacı git gide daraltmaktadır.

Merkez üssüne yapılan saldırının yankıları dinmeden tüm dünyaya servis edilen haberler, Polat ve ekibini zor durumda bırakır. Cahit, bir yandan planlarını gerçekleştirmek için çabalarken diğer yandan Safiye ile ilgili önemli bir sürprizle karşı karşıya gelir. Korkusuz bir Kosovalı askere sahip olduklarını düşünen Şedid’e karşı Akif kimliğini gizli tutabilecek midir? Zehirle mücadele eden Pusat’ın planı, kimin ölümüne sebep olacaktır? Tilki Andrei nasıl bir aksiyonun içinde yer alacak? 

KURTLAR VADİSİ PUSU 235. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Polat Alemdar tüm dünyaya servis edilen haberlerde terör örgütü lideri olarak lanse edilirken Kurtlar Vadisi Pusu bu son bölümle gündemdeki "ebola" salgınına değinmeden geçmedi. Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu  235. Bölümünde heyecan doruktaydı. Polat'ın yeni planı ne herkes bunu merak etti. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle çok konuşuldu.

Her hafta milyonların ekran başına kilitleyen fenomen dizi “Kurtlar Vadisi Pusu”, yeni bölümünde de aksiyona ara vermeden devam ediyor. Polat Alemdar, çizdiği yol haritasında ne pahasına olursa olsun devam etmekte kararlıdır. Fakat bu kez rakipleri kıskacı git gide daraltmaktadır. Merkez üssüne yapılan saldırının yankıları dinmeden tüm dünyaya servis edilen haberler, Polat ve ekibini zor durumda bırakır. Cahit, bir yandan planlarını gerçekleştirmek için çabalarken diğer yandan Safiye ile ilgili önemli bir sürprizle karşı karşıya gelir. Korkusuz bir Kosovalı askere sahip olduklarını düşünen Şedid'e karşı Akif kimliğini gizli tutabilecek midir? Zehirle mücadele eden Pusat'ın planı, kimin ölümüne sebep olacaktır? Tilki Andrei nasıl bir aksiyonun içinde yer alacak?

Başladığı günden beri Polat Alemdar dışında bütün karakterlerin bir bir öldüğü diziyi o kadar gerçek gibi izleyenler var ki...

Kurtlar Vadisi'inde 12 yılda kaç kişi öldü?

12 yılda neredeyse küçük bir ilçenin nüfusu kadar karakter mevta oldu

Ana karakter Çakır öldüğünde gıyabında cenaze namazı bile kılınmış, gazetelere ilan verilmişti. Bu hafta Kurtlar Vadisi'nde ölen karakterleri araştırdık.

MEMATİ
Çakır'ın, Polat Alemdar'ın can dostu. Gürkan Uygun'un oynadığı Memati, tam saadete kavuşacağı anda ölenler kervanına eklendi. Düğününde Polat'la karşılıklı oynarken vuruldu, can dostunun kollarında canını verdi.

İSKENDER BÜYÜK
Buyurun bir baş belası daha.. Polat'a neler çektirdi neler.. Onun dönemindeki aksiyon, entrikalar hiçbir dönem yaşanmadı Kurtlar Vadisi'nde… Ama hızlı koştu, çabuk yoruldu ve öldürülerek diziye veda etti. Musa Uzunlar, bir daha aynı popülerliği yakalayamadı.

ELİF EYLÜL
“Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım..” O zamanlar dillerden düşmüyordu Polat'ın Elif'e söylediği bu söz. Önce Ali'ye sonra ise yine aynı kişi olan Polat'a aşık oldu ama Özgü Namal'ın sonu da değişmedi... 

ABDÜLHEY
Dizinin demirbaşlarından Abdülhey de sonunda pes etti. Kenan Çoban'ın 11 yıl boyunca canlandırdığı Abdülhey, 229. bölümde Mr. Key tarafından KGT'ye bırakılan bombanın patlaması sonucu öldü.

SEYFO DAYI
Güllü Erhan'ın tatlı belasıydı. Zaman içinde herkesin sevgilisi haline geldi. Ölümü bir sokak çatışmasında yediği kurşunla oldu. Nihat Nikerel, diziden 60 bölüm sonra, bu dünyadan ise 2009'da ayrıldı.

ŞEREF ZAZAOĞLU
Ali Sürmeli'nin canlandırdığı Şeref Zazaoğlu, kap-kaç baronu gibi bir şeydi. Her taşın altından o ve adamları çıkıyordu. Raconları, kendine has konuşma tarzıyla tam bir fenomen oldu yine de ölümden kurtulamadı.

MURO
Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakterlerinden... Terör örgütünün şehir temsilcisiydi ancak zamanla Polat Alemdar'a yakınlaştı. Mustafa Üstündağ, kötü adam olarak girdiği diziden iyi adam olarak ayrıldı.

HALO AĞA
Sönmez Atasoy ya da dizideki ismiyle Halil İbrahim Kapar. Polat Alemdar'a yol arkadaşlığı yaptı aylarca. Birlikte çıktıkları memleketi kurtarma yolunda kalbine yenik düştü gerçek hayatta olduğu gibi...

LAZ ZİYA
İstemi Betil... Nam-ı diğer Laz Ziya. Vadinin efsane karakteri, mafyanın ağa babasıydı. Polat Alemdar'ın Baron'ları imha ettiği dönemde diziye esrarengiz bir şekilde öldürülerek veda etti. Betil, 2011'de gerçekten aramızdan ayrıldı.

SÜLEYMAN ÇAKIR
Dizinin efsane ismi Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Çakır, sert görünümlü ama vicdanlı bir mafya babasıydı. Ölümü tüm ülkeyi derinden sarsmıştı. Adına gazetelere ölüm ilanları verildi, gıyabında cenaze namazları kılındı.

ÖMER BABA
11 yıldır istikrarla Ömer Baba karakterini oynayan usta oyuncu Emin Olcay'ın vedası Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerine ekran başında hüzünlü anlar yaşattı. Polat Alemdar'la aynı safta yan yana namaz kıldığı sırada, secdedeyken hayata veda eden Ömer Baba, izleyicilerini hüzne boğdu. Polat'ın, Ömer Baba'nın öldüğünü anlayıp namazı bozmadan sessizce gözyaşı döktüğü an unutulmaz sahnelerden biri oldu. 

AKILDA KALAN ÖLÜLER!
-Yüksel Arıcı-Pala
-Zafer Ergin-Mehmet Karahanlı
-Can Gürzap-Davut Tataroğlu          
-Şahin Çelik-Haşim Ağa         
-Selçuk Yöntem - Aslanbey
-Tarkan Tüzmen-Alper     
-Osman Soykut-Aron Feller         
-Ümit Acar-Ersoy Ulubey     
-Ercan Eker-Barış
-Hüseyin Avni Danyal-Yalçın Bulut
-Hatice Şendil-Ebru Duru Alemdar       
-Zafer Algöz-Yalçın Yıldız
-Şefik Onatoğlu-Çeto 
-Didem Taslan-Gamze 
-Ragıp Savaş-Fuat Tamer Tataroğlu  
-Kerem Fırtına-Eren Eylül
-Nefise Karatay-Ahu Toros 
-Tamer Yiğit-Ali Selçuk Toros
-Atilla Engin-Vural Seçkin      
-Erdem Ergüney-Deli Hikmet
-Hakan Boyav-Kara
-Kuzey Vargın-Aksaçlı (Türkiye)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme