Şişli Belediyesi ile ilgili tartışmalar

Şişli Belediye Başkanı İnönü: "Belediyemiz başkan yardımcısı Emir Sarıgül hakkındaki görüşmelerin, eşimin ifade ettiği Mustafa Sarıgül ile yaşanmışlıklarla birbirine karıştırılarak, algıların yanıltılması kabul edilebilir nitelikte değildir. Zira eşimin vurguladığı hususlar özellikle Mustafa Sarıgül'e yöneliktir"

Şişli Belediyesi ile ilgili tartışmalar
Şişli Belediyesi ile ilgili tartışmalar
GİRİŞ 18.12.2014 21:07 GÜNCELLEME 18.12.2014 21:07

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül hakkındaki görüşmelerin, eşi Nazlı İnönü'nün ifade ettiği Mustafa Sarıgül ile yaşanmışlıklarla birbirine karıştırılarak, algıların yanıltılmasının kabul edilemeyeceğini, eşinin vurguladığı hususların özellikle Mustafa Sarıgül'e yönelik olduğunu bildirdi.

İnönü, Twitter hesabında yer verdiği basın açıklamasında, eşi Nazlı İnönü'yle 13 Aralık'ta yapılan bir röportajın bugün yayımlanması üzerine konuyla ilgili bir kısım açıklamalar yapıldığına değindi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 16 Aralık'ta yaptığı toplantıdan önce eşinin verdiği söz konusu röportajın, "tedirgin ve korkmuş bir annenin duygularını" ifade ettiğini belirten İnönü, şunları kaydetti:

"Belediyemiz başkan yardımcısı Emir Sarıgül hakkındaki görüşmelerin, eşimin ifade ettiği Mustafa Sarıgül ile yaşanmışlıklarla birbirine karıştırılarak, algıların yanıltılması kabul edilebilir nitelikte değildir. Zira eşimin vurguladığı hususlar özellikle Mustafa Sarıgül'e yöneliktir. Sayın Genel Başkanımız huzurundaki toplantıda, kendisiyle yaptığımız mülakat sırasında Emir Sarıgül ile ilgili hususlar değerlendirilmiştir. Sayın İhsan Özkes hem bu toplantı sırasında hem de toplantının devamındaki sohbetimizde şahsımın Emir Sarıgül ile ilgili beyanlarını bu defa Mustafa Sarıgül ile ilgili konuyla içiçe katarak ve kamuoyuna beyanatta bulunması şahsımı töhmet altında bırakmaktadır.

Özellikle Şişli halkının teveccühüyle gerçekleşmiş görevimi ve partimizi önde tutan tutumumun bu şekilde saptırılması, makamımın ve şahsımın yıpratılmasına neden olmaktadır. Bu nedenlerle şu ana kadar eşim ve şahsımla ilgili konuşulanlardan ve yaşanılanlarda farklı ve gerçeğe aykırı yapılmış tüm açıklamaları ve/veya beyanları şiddetle tekzip ettiğimi kamuoyunun bilgilerine sunarım."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı