Fenerbahçe Kayseri maçı ne zaman, saat kaçta?

Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe, kozlarını paylaşıyor. Peki Fenerbahçe, Kayseri maçı ne zaman, saat kaçta? İşte cevabı

Fenerbahçe Kayseri maçı ne zaman, saat kaçta?
Fenerbahçe Kayseri maçı ne zaman, saat kaçta?
GİRİŞ 19.12.2014 16:34 GÜNCELLEME 19.12.2014 16:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 14. haftanın perdesi Kayseri'de açılacak. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe, saat 20:00'de karşı karşıya gelecek. Maç için Kayseri'ye giden sarı-lacivertli kafilede sakatlığı bulunan Webo ile cezalı olan Bekir İrtegün de yer aldı.

FENERBAHÇE

Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda karşılaşacak. Ligdeki son iki maçında Balıkesirspor ve Sivasspor'u yenen sarı-lacivertli takım, Kayseri'den de üç puanla dönmek için mücadele edecek. Fenerbahçe galibiyet halinde, maç fazlası ile lig liderliğine yükselecek.

Sarı-lacivertli takım maç için Kayseri'ye 20 kişilik kadro ile gitti. Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 gol attığı Bayburt maçında sakatlanan Pierre Webo da kafileye dahil edildi. Son antrenmanda takımdan ayrı koşu yapan Kamerunlu forvet, teknik direktör İsmail Kartal'ın görev vermesi durumunda takımdaki yerini alabilicek. Bu arada sarı kart cezalısı olmasına rağmen Bekir İrtegün de 20 kişilik kadroda yer aldı.

Sarı-lacivertli takım, Kayseri'de coşkulu şekilde karşılandı. Kulüp başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal ve futbolculara çiçek veren taraftarlar, futbolculara forma imzalattı. Kafile, sevgi gösterileri eşliğinde Erkilet Havalimanı'ndan ayrıldı. 

Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe maçı, Kadir Has Stadı'nda saat 20:00’de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

“Yanlış yerde oynatıldığım için...”

Fenerbahçe'nin Nijeryalı forveti, teknik direktör İsmail Kartal'ın kendisini yanlış yerde oynattığı için bu sezon az gol attığını söyledi.

Fenerbahçe'nin Nijeryalı forveti Emmanuel Emenike, bu sezon gol atamamasının nedenini teknik direktör İsmail Kartal'ı kendisini yanlış mevkiide oynatmasına bağladı.

Africanfootball sitesine konuşan Emenike, ligde 12 maçta, 2 gol atmasının nedeni forvet yerine kanatta oynatılması olarak gösterdi. Asıl yerinin forvet olduğunu belirten Emenike, "Her forvet oyuncusunun düşüş yaşadığı dönemler olur, ancak oyuncunun kendisini geliştirmesinin en iyi yolu doğru pozisyonda oynamasıdır. Daha fazla gol atmak istiyorum ancak kanatlarda oynadığım sürece istediğim kadar yardımcı olamayacağım" dedi.

Kendine güvendiğini belirten 27 yaşındaki oyuncu, "Forvet oynadığım sürece her zaman yeteneklerime güveniyorum. Benim için her şey yolunda. Hem mental hem de fiziksel olarak bir problemim yok. Gayet formdayım. Yeteneğimi ve gol atmaya olan açlığımı kaybetmiş değilim. Gücüm yerinde, gollerim de en doğru zamanda gelecek. Ancak devamlı kanatlarda oynayacaksam gol atmamın imkanı yok" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon 13 milyon Euro'ya Spartak Moskova'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Emenike, sarı lacivertli forma altında ligde 9 asist, 12 gol atmıştı. Nijeryalı oyuncu bu sezon ise 12 maçta 2 kez rakip fileleri havalandırarak beklenin altında kaldı.

Fenerbahçe'nin transferdeki asıl hedefi o!

Orta saha oyuncusu Ozan Tufan için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe'nin asıl hedefi stoper Serdar Aziz...

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları yavaştan yavaşa start almaya başladı. Sarı-Lacivertlilerin bu süredir gündeminde olan Bursaspor'un iki başarılı oyuncusu Ozan Tufan ileSerdar Aziz konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. A Milli Takım'da yer edinmeye başlayan orta saha oyuncusu Ozan için büyük takımlar da devrede.

Kulüp iki oyuncu için de görüşmeye hazır. Ancak Ozan Tufan için ısrarcı olunmayacak. Zira Yeşil-Beyazlıların tutumu yüzünden Ozan Tufan transferi sezon sonuna kalma ihtimali yüksek. Ozan Tufan için Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi çok sayıda büyük kulübün temsilcisinin de bir müzakere süreci başlatmak için genç futbolcunun babası Mehmet Tufan'ı aradığı öğrenildi.

Bruno Alves'in gitme ihtimali var

Avrupa'dan da pek çok takımın ilgi alanında olan Ozan'ın, bu ilginin somut teklife dönüşmesi durumunda tercihini Avrupa'dan yana kullanmak istediği öğrenildi. Ancak Timsah'ın "Sezon sonu" düşüncesi yüzünden Sarı-Lacivertliler bu konuda fazla üstelemiyor. Kanarya'da asıl hedef Bursaspor'un başarılı stoperi Serdar Aziz. Fenerbahçe, Bruno Alves'in devre arasında gitme ihtimali, Serdar Kesimal'in kadroya girememesi ve merkez savunma hattında yeterli verimin alınamaması nedeniyle 24 yaşındaki savunma oyuncusu üzerinde yoğunlaşıyor.

Galatasaray da istemişti

Bursaspor'un Serdar için oyuncu takasına sıcak bakmadığı, pazarlıkları da 6 milyon eurodan başlatmayı planlaması Sarı-Lacivertli yönetimi zorlayacak gibi görünüyor. Ancak hedefine milli futbolcuyu alan Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Bursaspor ile masaya oturacağı belirtiliyor.

Öte yandan geçtiğimiz sezonun ara transferinde Galatasaray da Serdar Aziz için girişimlerde bulunmuş ancak Yeşil-Beyazlı kulübün 6 milyon euroluk bonservis bedelinde indirime gitmemesi üzerine bu konuyu rafa kaldırmıştı.

 

YORUMLAR 1
  • fatih gül 9 yıl önce Şikayet Et
    serdar aziz 23 10 1990 24 jahre alter türkei abwehr innenverteidiger rechts 3.500.000 euro geld heute montag 22 dezember 2014 datum unter gute tag winter neu fenerbahce istanbul fussball mannschaft spieler turnier am türkische sprecher flugzug istanbul sükrü saracoglu 6.millionen euro geld trainer ismail kartal 15 6 1961 53 jahre alter türkei
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi