Ersöz: Bize bu acıyı yaşatanlar misliyle yaşayacak

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Ergenekon davası sanığı emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün annesi Yadigar Ersöz, toprağa verildi.

Ersöz: Bize bu acıyı yaşatanlar misliyle yaşayacak
Ersöz: Bize bu acıyı yaşatanlar misliyle yaşayacak
GİRİŞ 19.12.2014 14:40 GÜNCELLEME 19.12.2014 14:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Burdur Ulu Cami avlusunda tekerlekli sandalyede taziyeleri kabul eden emekli Tuğgeneral Levent Ersöz’e, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz başta olmak üzere vatandaşlar ve yakınları başsağlığı diledi.

Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz’ün ağabeyi Bülent Ersöz ise anneleri Yadigar Ersöz’ün tabutu başında bekledi. Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazına Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sayit Koca, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

"HER DEVRİN BİR SONU VAR"

Cenaze töreni sonrası konuşan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, "Annemin vefatında bugüne geliş sürecinde yaşadığımız acıların çok büyük katkısı var. Diliyorum ki, bugün yaşadığımız acıları, bize yaşatanlar misliyle yaşasınlar, öyle söylüyorum ve hiçbir şey sonsuza kadar devam etmez. Herkesin bir sonu vardır. Her devrin de bir sonu vardır. Onlar da bunu görecekler. Bütün Türk Milleti de, Türkiye halkı da bunu yaşayıp görecek. Hep beraber tanık olacağız. Görmekteyiz. Bundan sonra da dahasını da göreceğiz. Bu iş burada bitmedi. Bu daha henüz bir başlangıçtır arkadaşlar. 14 Aralık’ta da başladı. İşte hep beraber yaşıyoruz, görüyoruz. Bize bu acıları yaşatanlar misliyle görecekler. Bu acılı günde daha fazla bir şey söylemek istemiyorum."

Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün annesi Yadigar Ersöz'ün cenazesi Burdur Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • eeeee 9 yıl önce Şikayet Et
    alma mazlumun ahini
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!