Mersin'de akaryakıt istasyonu soygunu

Güvenlik görevlisini etkisiz hale getirerek 2 bin 825 lirayı aldığı iddia edilen 3 zanlı tutuklandı

Mersin'de akaryakıt istasyonu soygunu
Mersin'de akaryakıt istasyonu soygunu
GİRİŞ 19.12.2014 16:57 GÜNCELLEME 19.12.2014 16:57

Akaryakıt istasyonunun güvenlik görevlisini tabanca ve bıçakla korkutarak etkisiz hale getirip 2 bin 825 lirayı aldığı iddia edilen 3 zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 9 Aralık'ta meydana gelen olayda, Mezitli ilçesi Merkez Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda soygun gerçekleştirildiği ihbarını alan Mersin Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri iş yerinin güvenlik kameralarını inceledi.

Ekipler, gece saatlerinde iş yerine gelen yüzü maskeli iki zanlının güvenlik görevlisi İ.İ'yi tabanca ve bıçakla tehdit ederek yere yatırdığını, daha sonra cep telefonuyla kasadaki 2 bin 825 lirayı aldığını tespit etti. Güvenlik kamerasının yönünü de değiştiren zanlıların dışarıda kendilerini bekleyen bir kişiyle motosikletle kaçtıkları belirlendi.

Şüphelilerin kimliklerini tespit etmek için olay yeri yakınlarındaki iş yerlerinin ve kaçış güzergahlarındaki MOBESE kameralarının kayıtlarını da inceleyen ekipler, zanlıların gittiği bölgeyi buldu.

Bölgede yapılan araştırmada motosikletin satıldığını öğrenen ekipler, satın alan kişinin verdiği eşkal bilgileri doğrultusunda zanlıların F.D, E.E. ile S.E. olduğunu belirledi.

Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 3 zanlı işlemlerin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...