Ünlü sanatçı son yolculuğuna uğurlandı

Ankara’da verdiği konser sırasında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden sanatçı Bilal Ercan, memleketi Konya’da son yolculuğuna uğurlandı.

GİRİŞ 19.12.2014 16:57 GÜNCELLEME 19.12.2014 17:03

Geçtiğimiz gün Ankara’da verdiği konserde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden ünlü sanatçı Bilal Ercan’ın cenazesi memleketi Konya’nın Kulu ilçesine getirildi. İlçeye bağlı Zincirlikuyu Mahallesi’nde Cuma Namazına müteakip Kulu Müftüsü İbrahim Karacaoğlu’nun kıldırdığı cenaze namazının ardından ünlü sanatçı Bilal Ercan’ın cenazesi aile mezarlığında toprağa verildi. Ünlü Sanatçı’nın naşının toprağa verilmesi sırasında eşi Özlem Ercan ve yakınları gözyaşlarına hakim olamayarak sinir krizi geçirdi.

Cenazeye katılan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, “Allah rahmet eylesin iyi bir sanatçıydı. Allah yakınlarına sabır versin” dedi.

Sanatçının arkadaşlarından Mine Kuş ise, “Canım ağabeyim. Benim ağabeyim yoktu ama gerçekten o bana ağabeylik etti. Hiçbir şey söyleyemiyorum. Allah rahmet etsin” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Mehmet Sekse de, Bilal Ercan’ın ilk yol arkadaşı olduğunu belirterek, “Çok meşakkatler yaşadık ama onu andığımda gönlümün daim en güzel köşesinde saklayacağım. Güzele beraberlikler, dostluklar paylaştık. İnsani özelliklerin tümünü bünyesinde barındıran hümanist dost, özverili bir arkadaşım, kardeşimdi. Makamı, mekanı cennet olsun” dedi.

Cenazenin ardından sanatçının ailesi Yunak yaylasındaki evlerinde taziyeleri kabul etti.

Ünlü sanatçının cenazesine ailesinin yanı sıra, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti Eski Konya Milletvekili Özkan Öksüz, sanatçının arkadaşları Tayfun Talepoğlu, Mehmet Sekse, Yusuf Gül, Mine Kuş; Kadir İpek, Yıldırım Budak ve çok sayıda dostu ve sevenleri katıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı