Birlik Vakfı'ndan açıklama

Mütevelli Heyeti Başkanı Alacacı: - "Vakfımızın kurucusu olduğunu ifade eden Ahmet Rüştü Çelebi, vakfımızın görüşleri ile uyuşmayan beyanlarda bulunarak, kamuoyunu yanıltmaktadır"

Birlik Vakfı'ndan açıklama
Birlik Vakfı'ndan açıklama
GİRİŞ 19.12.2014 18:25 GÜNCELLEME 19.12.2014 18:25

Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Alacacı, Ahmet Rüştü Çelebi'nin, vakfın kurucusu sıfatıyla açıklamalar yaptığını belirterek, "Ahmet Rüştü Çelebi'nin vakfımızla bir bağının kalmadığı, kuruculuk sıfatının kaldırıldığı kesinlikle bilinmelidir" ifadelerini kullandı.

Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Alacacı, yaptığı yazılı açıklamada, 29 Mayıs 1985'te kurulan vakfın çalışmalarını, amacına uygun sürdürdürdüğünü belirtti.

Kişilerin, düşüncelerini açıklamaları ve savunmalarının, ülke ve millet için bir zenginlik olduğunu ifade eden Alacacı, "Birlik Vakfı, milletimizin, devletimizin hayrına gayret gösteren herkesin yanındadır, yanında olmaya devam edecektir. Vakfın bu görüşüne ters düşen beyanlarda bulunmaya hiç kimsenin hakkı ve haddi yoktur" değerlendirmesinde bulundu.

Alacacı, Ahmet Rüştü Çelebi'nin vakfın kurucusu sıfatıyla beyanatta bulunması nedeniyle açıklama yapma gereği duyduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Vakfımızın kurucusu olduğunu ifade eden Ahmet Rüştü Çelebi, vakfımızın görüşleri ile uyuşmayan beyanlarda bulunarak, kamuoyunu yanıltmaktadır. Sözlü ve yazılı ikaz ve uyarılarımıza rağmen, 'adımıza beyanatta bulunuluyor' intibası verilerek, açıklamalar yapılmaya devam etmesi provokatif, kötü niyetli ve birilerinin talimatı ile hareket edildiğini göstermektedir. Bu açıklamalar vakfımıza ait değildir. Bu beyanatlarda bulunan Ahmet Rüştü Çelebi'nin vakfımızla bir bağının kalmadığı, kuruculuk sıfatının kaldırıldığı da kesinlikle bilinmelidir. Ülkemizde bu oyunu oynayanların, bu ve benzeri manipülasyonlardan bile medet ummaya kalkmaları, kendilerine paralel yandaş aramaları, onlara hiç birşey kazandırmayacaktır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi