Orman sürpriz yaptı ve düğün sözü verdi

Bodrum'da turizmci genç çiftin nişan törenine katılan sürpriz konuk, çifte mutluluk yaşattı.

Orman sürpriz yaptı ve düğün sözü verdi
Orman sürpriz yaptı ve düğün sözü verdi
GİRİŞ 19.12.2014 21:19 GÜNCELLEME 19.12.2014 21:19

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ile birlikte çeşitli incelemelerde bulunan Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kocadon kardeşlerin katılacakları nişan törenine davet etmesi üzerine Gözde Keleş ve Tuna Işın çiftinin yüzüklerini taktı. 

Bodrum'da yaşayan turizmci Gözde Keleş (25) ve Tuna Işın'ın (33) aile arasında gerçekleşen nişan töreni ile evliliğe ilk adımlarını attı. Nişan törenine çiftin ailesi, yakın arkadaşları ve akrabaları katıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Kocadon ve BODTO Başkanı Kocadon akşam saatlerinde birlikte incelemelerde bulundukları Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman'ı da nişan törenine davet etti. Nişan töreninin sürpriz konuğu Fikret Orman, BJK'li gelin Gözde Keleş'i de mutlu etti. Genç çiftin yüzüklerini Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile birlikte Başkan Kocadon taktı. 



Başkan Kocadon "Bu akşam, gençlerimizin özellikle örf ve adetlerimizde çok önemli bir yeri olan nişan törenini yapıyoruz. Bu güzel nişan töreninde, bu iki arkadaşımı yalnız bırakmayanlara, hem aileler adına, hem kendileri adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Fikret Orman Kocadon ile birlikte nişan yüzüklerini takarak, "Allah tamamına erdirsin. Bu güzel çiftin düğün törenini de ben yapmak isterim" dedi ve çifte mutluluklar diledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...