Çeşitli bakanlıklara atama kararları

Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Gümrük ve Ticaret, İçişleri, Kültür ve Turizm ile Sağlık Bakanlığına ait atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı

Çeşitli bakanlıklara atama kararları
Çeşitli bakanlıklara atama kararları
GİRİŞ 20.12.2014 01:33 GÜNCELLEME 20.12.2014 01:33

Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Gümrük ve Ticaret, İçişleri, Kültür ve Turizm ile Sağlık Bakanlığı'na ilişkin atama kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı 1. Hukuk Müşavirliği görevine Ahmet Murat Altuğ, Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi Başkanlığına Gamze Ayrım getirildi.

Ayrıca Gülsen Kara yine aynı bakanlığa müşavir olarak atandı.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

Yayımlanan kararlar uyarınca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Hayri Bayrakçıoğlu getirildi

- Gümrük ve Ticaret Bakanlığı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına Müşavirliğine Yakup Halit Bulut atandı.

- İçişleri Bakanlığı

Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre İçişleri Bakanlığı Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşar Yardımcılığına Abdülkadir Akıl tayin edildi.

- Kültür ve Turizm Bakanlığı

Turizm ve Kültür Bakanlığına bağlı Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır ve Bakanlık Müşaviri Ali Elgin başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı.

Bakanlık Müşavirliğine Alparslan Akımcı atanırken, yine aynı bakanlığa bağlı Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcılığına Ömer Faruk Belviranlı getirildi.

- Sağlık Bakanlığı

Sağlık Bakanlığına bağlı Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdür Yardımcısı Dr. Doğan Demirel, Bakanlık Müşaviri Ahmet Hamdi Bozgan başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı

Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğüne Uzm. Dr. Hüsem Hatipoğlu, Müdür Yardımcılığına da Dr. Osman Kan atandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası