Polis hırsızları farketti ve olanlar oldu

İstanbul Bağcılar'da hırsızlık yapanları farkeden polise ateş açıldı.

GİRİŞ 20.12.2014 10:45 GÜNCELLEME 20.12.2014 10:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Devriye görevi yapan polis ekibi, cadde üzerinde yanyana bulunan 2 işyerinde hırsızlık yapıldığı farketti. Hızla işyerlerine doğru koşan polise, şüphelilerden biri ateş açtı. Yaşanan arbede sonucu şüpheliler yakalandı.

Olay Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi Bağcılar Caddesi'nde geçtiğimiz çarşamba gecesi saat 01.50 sıralarında meydana geldi.

Devriye görevi yapan polis ekipleri, bir büfe ile telefon bayiinin camlarının kırık olduğunu farketti. İçeride hırsızların olduğunu gören polis ekipleri silahları çekerek işyerlerine doğru koştu. Bu sırada hırsızlardan ikisi kaçtı. Diğer iki şüpheliden biri ise polislere ateş açtı. Polis ile şüpheliler arasında arbede yaşandı. Polis,  R.A. (19) ve T.A.(18) adlı 2 şüpheliyi gözaltına aldı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Kamera görüntülerinden yola çıkan polis, M.B. (27) ve H.K. (15) adlı diğer 2 şüpheliyi de gözaltına aldı. Adliyeye sevkedilen şüpheliler, "denetimli serbestlik" kararıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR 4
  • Kılıçarslan 9 yıl önce Şikayet Et
    İslam adaleti uygulanmayan hukuktan kimseye hayır gelmeyecektir elbet.. Devlet kes hırsızın elini, bir daha kim cesaret ediyor hırsızlığa.. Sadece ceza hukuku değil tabii ki. Bütünüyle İslam'a tabi bir yönetim en adil ve en sosyal devlet yönetimdir.. Hak din İslam, gerçek hukuk da İslam şeriatıdır.. Kalan bütün yönetim sistemlerinde eşitlik, adalet yoktur. Herkes bilir ki insanın hukuk sistemleri öyle ya da böyle güçlünün yanındadır.
    Cevapla
  • polis 9 yıl önce Şikayet Et
    denetimli serbestlikten yararlanmışlar acaba polis yakalamasaydı ne olacaktı hırsızlar birde ateş etmiş polis isimiz şehit olsaydı ne olurdu analar ağlardı hani adalet bunun neresinde bu hırsızlar dışarda insanların malına canına kastetmeye devam edecekler turkıyede adalet bu işte savcılarve hakimlerın başına gelseydi aynı olay ne olurdu acaba
    Cevapla
  • böyle kanun olursa 9 yıl önce Şikayet Et
    serbest bırakıldıları okuyunca kan beynime sıçradı.bu nedir yaa.silah çekmiş,soymaya kalkmış ve serbest.ne demeli bilmiyorumki.
    Cevapla
  • d.t 9 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl iştir hem hırsızlık yapıyor hemde serbest bırakılıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş!.."
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...