İstanbul'da polis denetimleri

Polis ekiplerine silahla ateş ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan 4 şüpheli, denetimli serbestlik hükümleri uygulanarak, serbest bırakıldı

İstanbul'da polis denetimleri
İstanbul'da polis denetimleri
GİRİŞ 20.12.2014 11:37 GÜNCELLEME 20.12.2014 11:37

Bağcılar'da, devriye görevi yapan ve şüpheli gördükleri kişilere müdahale etmek isteyen polis ekiplerine silahla ateş ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan 4 şüpheli denetimli serbestlik hükümleri uygulanarak, serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 7 Aralık gecesi, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin devriye görevi sırasında Yıldıztepe Mahallesi Bağcılar Caddesi'ndeki bir büfen ile yanındaki iletişim merkezinin camlarının kırık olduğu ve içeride 2 şüpheli bulunduğu görüldü.

Bu kişilere müdahale edilmek istendiği sırada şüphelilerden biri polis ekiplerine karşı yakın mesafeden silahla ateş etti. Bunun üzerine etkisiz hale getirilen şüpheliler gözaltına alındı.

Olay yerindeki inceleme ve şahısların üst aramasında, 1 ruhsatsız 9 mm tabanca, 2 kovan, 1 fişek, 1 deforme olmuş mermi gömleği ele geçirildi.

Olay yeri ve çevresindeki kamera görüntülerinin incelenmesi neticesinde R.A. (19) ve T.A (18) yakalandı. Araştırmalar sonucunda M.B. (27) ve H.K. (15) da gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve 18 Aralık'ta mahkemeye sevk edilen şüpheliler, denetimli serbestlik hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı