Göle dönüşen yola olta atarak tepki gösterdi

Iğdır Oto Sanayi Sitesi'nde çalışan bir esnaf, altyapı sorunu nedeniyle yer yer yarım metre derinliğinde su birikintilerin oluşmasına tepki göstermek için göle dönen yola olta attı

Göle dönüşen yola olta atarak tepki gösterdi
Göle dönüşen yola olta atarak tepki gösterdi
GİRİŞ 20.12.2014 11:49 GÜNCELLEME 20.12.2014 11:49

Altyapı sorunu nedeniyle yer yer yarım metre derinliğinde su birikintilerin oluştuğu Iğdır Oto Sanayi Sitesi'nde çalışan bir esnaf, duruma tepki göstermek için göle dönen yola olta atıyor.

Yaklaşık 10 yıldır Iğdır Oto Sanayi Sitesi'nde çalışan Nurullah Çakmak, altyapısı olmadığı için su birikintilerinin oluşmasına ilginç bir yöntemle tepki gösteriyor.

Dükkanı önünde oluşan yarım metre derinliğindeki su birikintisinin kenarında sandalyesine oturan Çakmak, oltasını suya atıyor. Sanayi esnafı ve vatandaşların şaşkınlıkla izlediği Çakmak, altyapı sorunu çözülesiye kadar her gün yola olta atmayı sürdüreceğini söyledi.

Çakmak, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl 6 ay boyunca su birikintileri yüzünden işlerinin aksadığını belirterek, araç sahiplerinin, su birikintileri nedeniyle dükkanlarına gelemediğini ileri sürdü.

Vatandaş gelemediği için kendilerinin de iş yapamadığını dile getiren Çakmak, "Bakın su birikintilerinin çok olduğu yerdeki esnaf kardeşlerimiz artık dükkanını açamıyor. Bu nedenle evimize ekmek götüremiyoruz" dedi.

Çakmak, su birikintilerinin kendileri için komik hale gelmeye başladığını ifade ederek, "Ben de tepkimi en iyi şekilde göstermek istiyorum. Bunun için de yola olta atıyorum. Balık tutamayız ama belki yetkililere sesimizi duyururuz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı