Atatürk Üniversitesi'ndeki gerginlik

Üniversite yerleşkesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylarla ilgili gözaltına alınan 32 kişi, serbest bırakıldı

Atatürk Üniversitesi'ndeki gerginlik
Atatürk Üniversitesi'ndeki gerginlik
GİRİŞ 20.12.2014 13:50 GÜNCELLEME 20.12.2014 13:50

Atatürk Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylarla ilgili gözaltına alınan 32 kişi, serbest kaldı.

Alınan bilgiye göre, kampüs içerisindeki Meslek Yüksekokulu otoparkında polise ve diğer gruba taş ve sopalarla saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 32 kişi, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Ardından polis merkezine götürülen 32 şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından, cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksekokulu otoparkında dün, iki öğrenci grubu arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine bir grup, polise ve diğer gruba taş ve sopalarla saldırmış ve 3 kişi yaralanmıştı. Üniversite yerleşkesinden uzaklaşan gruptakilerden 32 kişi, Çat yolu Teknokent Kavşağı'ndaki ormanlık alanda yakalanmıştı. Şüphelilerin üst aramasında 2 bıçak ve çok sayıda sopa ele geçirilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!