Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Aksaray'da

"Doktor, tıbbi endikasyon olduğu zaman sezaryene karar verir ve yapar ancak doğum yapacak anne, 'ben sezaryen doğum yapmak istiyorum' derse doktor sezaryen doğum yapmak zorunda ve durumunda değildir"

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Aksaray'da
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Aksaray'da
GİRİŞ 20.12.2014 16:48 GÜNCELLEME 20.12.2014 16:48

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Doktor, tıbbi endikasyon olduğu zaman sezaryene karar verir ve yapar ancak doğum yapacak anne, 'ben sezaryen doğum yapmak istiyorum' derse doktor sezaryen doğum yapmak zorunda ve durumunda değildir" dedi.

Bakan Müezzinoğlu, AK Parti Aksaray 5. Olağan İl Kongresi'nin ardından Aksaray Devlet Hastanesini ziyaret etti. Burada hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet eden Müezzinoğlu, hastane yetkililerinden bilgi aldı.

Bir gazetecinin "Sezaryen doğumlara yönelik bir açıklama yapabilir misiniz" sorusu üzerine Müezzinoğlu, "Doktor, tıbbi endikasyon olduğu zaman sezaryene karar verir ve yapar ancak doğum yapacak anne, 'ben sezaryen doğum yapmak istiyorum' derse doktor sezaryen doğum yapmak zorunda ve durumunda değildir" ifadesini kullandı.

Atalay, fırın açılışına katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay ise Somuncu Baba Külliyesi'ndeki fırının açılışını gerçekleştirdi.

Daha sonra Zinciriye Medresesi'nde çekimi yapılan "Somuncu Baba" isimli filmin setini ziyaret eden Atalay, filmin yönetmeni Kürşat Kızbaz'dan fbilgi aldı, oyuncularla sohbet etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim