Hak-İş Genel Başkanı Arslan:

"Bütün çabam Hak-İş'i, Hizmet-İş'i büyütmek, güçlendirmek. Hak-iş olgusunu, misyonunu kendime başta olmak üzere herkese anlatmaya çalışmak"

Hak-İş Genel Başkanı Arslan:
Hak-İş Genel Başkanı Arslan:
GİRİŞ 21.12.2014 13:52 GÜNCELLEME 21.12.2014 13:52

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Bütün çabam Hak-İş'i, Hizmet-İş'i büyütmek, güçlendirmek. Hak-İş olgusunu, misyonunu kendime başta olmak üzere herkese anlatmaya çalışmak" dedi.

İstanbul İETT 3 No'lu Şube 5. Olağan Genel Kurulu Üsküdar'daki Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Burada konuşan Arslan, genel kurulları, sadece seçim endeksli olarak düşünmediklerini, yeniden toparlanma, ayağa kalkma ve yeni bir hamle yapmak için kilometre taşı olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Ön yargılarla hareket edildiği zaman ileri gidilemeyeceğini belirten Arslan, dün kol kola olan insanların bugün seçim olduğunda birbirlerine karşı düşmelerini anlayamadığını dile getirdi. Arslan, bu durumun Hak-İş’in, Hizmet-İş’in ilkelerine yakışmadığını kaydederek, "Böyle bir sendikacılığa karşıyım. Bunu asla onaylamıyorum. Biz Türkiye'de örnek bir anlayışı temsil ediyoruz. 15 gün devam eden delege seçimi var. Demokratik bir şekilde seçim yapıyoruz" dedi.

Dün gerçekleştirilen genel kurulda yaptığı bazı konuşmalardan dolayı sorun çıktığını ifade eden Aslan, "Bütün çabam Hak-İş'i, Hizmet-İş'i büyütmek, güçlendirmek. Hak-İş olgusunu, misyonunu kendime başta olmak üzere herkese anlatmaya çalışmak" diye konuştu.

Arslan, artık demokratik, serbest, işçi iradesine saygı gösteren ve 'kimi seçerse o olsun' diyen bir sendika olduğunu belirterek, sendika olarak 'şu olsun' diye diretmediklerini, işçinin kimi isterse onu seçebileceğini dile getirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 27 saattir giderilemedi