Bakan açıkladı! TİB yeniden yapılandırılıyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan TİB'in farklı bir yere taşınarak yeniden yapılandırılacağını açıkladı.

Bakan açıkladı! TİB yeniden yapılandırılıyor
Bakan açıkladı! TİB yeniden yapılandırılıyor
GİRİŞ 22.12.2014 12:15 GÜNCELLEME 22.12.2014 12:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, konuk olduğu AA Editör Masası'nda Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın bir takım personelin yetkilerini aşmasından ötürü yıpratıldığını dile getirerek kurumun farklı bir yere taşınarak yeniden yapılandırılacağını söyledi.

Bakan Elvan'ın konuyla ilgili açıklamaları şöyle;

YETKİLERİN AŞILMASI KURUMU YIPRATTI

Elvan, "Başkanlık çok iyi niyetlerle kurulmasına rağmen zaman içerisinde maalesef belki oradaki çalışan personelin de kendi yetkilerini aşarak birtakım uygulamalara girmeleri, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığını zayıflattı ve yıprattı" dedi.

TİB YENİDEN YAPILANDIRILMALI

Elvan, "Hükümet olarak Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının mutlaka yeniden yapılandırılması gerektiğine inanıyoruz. Bu çerçevede çalışmalarımızı tamamladık. Bu çalışmalarımızı inşallah kısa süre içerisinde Bakanlar Kurulunda konuşur, tartışırız. TİB'in yeniden yapılandırılmasına yönelik adım atmış oluruz" dedi.

FARKLI BİR YERE TAŞINMALI

Elvan, "Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının mevcut binasından çıkarılıp farklı bir yere aktarılması gerektiğine de inanıyoruz. Çünkü orada ne yapıldığını açıkçası bilemiyoruz" dedi.

YORUMLAR 7
  • metin 9 yıl önce Şikayet Et
    t.i.b yenı yapılanma oldugu ıcın okadr ınsanı ısten cıkardılar temızlık guvenlık teknık ve bır cok ınsan magdur edıldı bumudur yenı yapılanma bumudur tek turkıye bumudur ınsanlık he bılıp bılmeden konusyolar garıbanla ugrasıolar asıl usttekılerle ugrasın sız ............
    Cevapla
  • serttepki 9 yıl önce Şikayet Et
    TİB komple kapatılması lazım. Kapıdaki paspası bile değiştirmeleri lazım...
    Cevapla
  • Reis Hürdolaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Umarım THY'nin Kurumsal Gelişim ve Bilgi Teknolojilerindeki paralel yapıyı da (KGBT) dağıtır da Hava yollarının beynini bu yeri o paralel virüslerden kurtarır.
    Cevapla
  • Zühtü Hilmi Velimeşe 9 yıl önce Şikayet Et
    dinlemelerin merkez üssüydü binayı yenilemek yetmez kadrolarda yenilenmeli
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Yeni Türkiye nin ak kirumu hayırlı olsun ne diyelim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk kabine yarın toplanıyor: Masada hangi konular var?
Ekonomistten çok çarpıcı altın tahmini