Kumruluların İstanbul'da çifte coşkusu

Kumrulu Yönetici ve İşadamları Olağan Kongresi ve Kumruluların yeni dernek merkezinin açılışı, iktidar ve muhalefeti Kumru için buluşturdu.

Kumruluların İstanbul'da çifte coşkusu
Kumruluların İstanbul'da çifte coşkusu
GİRİŞ 22.12.2014 13:55 GÜNCELLEME 22.12.2014 19:00

Kumrulu Yönetici ve İşadamları Derneği 3'üncü Olağan Kongresi pazar günü Esenler Kadir Topbaş Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Kongrede İşadamı Özay Dervişoğlu Başkanlığı'ndaki yönetim kurulu bir kez daha güven tazelerken yönetim bazı yeni isimlerle güçlendirildi.

YENİ DERNEK MERKEZİ DUALARLA AÇILDI

Kongre sonrasında Esenler Fevzi Çakmak Mahallesi'nde Kumrulular Derneği ve KUYİAD tarafından birlikte alınan dernek merkezinin açılışı yapıldı.

Kumrulular Derneği Başkanı Celal Zengince ve KUYİAD Başkanı Özay Dervişoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen dernek merkezi açılışına da yağmurlu havaya rağmen yoğun bir katılım vardı.

İKTİDAR MUHALEFET KUMRU İÇİN AYNI MASADA BULUŞTU

KUYİAD'ın olağan kongresine ve dernek merkezi açılışına siyasi partilerin yerel yönetimlerinden de önemli bir katılım vardı.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznedar, Kumru Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu, MHP Ordu İl Başkan Yardımcısı Kenan Bellici, Ak Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Esenler Belediye Meclis Üyesi Abdullah Beyrek, Ak Parti Kumru İlçe Başkanı Murat Yaylak, MHP Kumru İlçe Başkanı Vasıf Kınalı, Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Başkanı Sabri Çelebi, Ordu Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Celalettin Dervişoğlu, ESKON A.Ş. Genel Müdürü Abdulkadir Şengör, İstanbul Meslekte Birlik Başkanı Mustafa ÇayaHaber7 Yayın Koordinatörü Osman Ateşli, CS İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Fatsalılar Eğitim ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Osman Cayak, TRT sanatçısı Seyhan Çek, Sanatçı Aydın Beyoğlu da İstanbul'daki Kumrulu işadamları ve hemşehrilerle birlikte kongrede ve açılışta hazır bulundu.

KUYİAD Kongresinde bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Orduluların ve Kumruluların birlik ve beraberliğinden övgüyle sözetti.

Esenler'in, İstanbul'un en büyük ilçelerinden bir tanesi olduğunu belirten Göksu, "500 bin nüfusu 310 bin seçmeni olan, İstanbul'un tam da ortasında yer alan bir ilçe. Ağırlıklı nufüs ortalamlarımızdan birisi de Ordu'dur" dedi.

Kumrulular hemşehrilerini yalnız bırakmadığı programlarda, dernek merkezi alımına katkıda bulunanlara plaket takdimleri de yapıldı.

TEK LİSTEYLE YAPILAN KUYİAD SEÇİMLERİNDE YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Özay DERVİŞOĞLU (Başkan)

İbrahim ERÇAL
Cafer ŞENGÖR
Abdullah BEYREK
Asım ZOLAN
Muhammet GEYİKÇELİ
İzzet SÜGÜR
Abdullah KAİM
Ünsal ÖNAL
Doğan SALGUT
Memduh CABA
Cumhur ÖZGÜL
Özcan ÖCEK
Ahmet Uslu
Cemil BALLI (Genel Sekreter)

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz