Aydın'da koruma polisi ve eşinin ölü bulunması

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun kadın koruma polisi Hatice Alper Kavalcı ile eşinin kesin ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumu raporuna göre belirlenecek

Aydın'da koruma polisi ve eşinin ölü bulunması
Aydın'da koruma polisi ve eşinin ölü bulunması
GİRİŞ 22.12.2014 15:38 GÜNCELLEME 22.12.2014 15:38

Evlerinde silahla vurulmuş halde ölü bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun kadın koruma polisi Hatice Alper Kavalcı (38) ile eşi Cevdet Kavalcı'nın (65) cesetleri, otopsi için hastane morguna gönderildi.

Emniyet kayıtlarına, "şüpheli ölüm" olarak geçirilen olayla ilgili çiftin komşularının verdikleri ifadelerde, cumartesi akşamı silah sesi duyduklarını ancak dışarıdan gelmiş olabileceği düşüncesiyle polise bildirmediklerini söyledikleri öğrenildi.

Kendisine ait tabanca ile ağzından vurulduğu belirlenen koruma polisi Hatice Alper Kavalcı ile başından vurulduğu tespit edilen emekli öğretmen Cevdet Kavalcı'nın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hastanesi morgundaki cesetleri, savcı incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek. Çiftin kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu raporuna göre belirlenecek.

Öte yandan ilk evliliğinden bir çocuğu olan Hatice Alper Kavalcı ile iki çocuğu bulunan Cevdet Kavalcı'nın doğa yürüyüşü sırasında tanıştıkları ve 3 Ağustos 2014 tarihinde Didim'de evlendikleri öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi