Aydın'da koruma polisi ve eşinin ölü bulunması

Eşiyle birlikte evinde ölü bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'nun kadın koruma polisi Kavalcı için Aydın Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi

Aydın'da koruma polisi ve eşinin ölü bulunması
Aydın'da koruma polisi ve eşinin ölü bulunması
GİRİŞ 22.12.2014 19:16 GÜNCELLEME 22.12.2014 19:16

Evinde eşiyle ölü olarak bulunan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun kadın koruma polisi Hatice Alper Kavalcı (38) için Aydın Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Kavalcı'nın, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hastanesi'ndeki otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen cenazesi, Türk bayrağına sarılı tabutla Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, Aydın Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Kavalcı'nın ailesi ve yakınları ile meslektaşlarının katıldığı törende, Kavalcı'nın tabutuna sarılan anne Gülderen Alper ile abla Arzu Alper, sinir krizi geçirdi. Acılı anne ve abla, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Kavalcı'nın özgeçmişinin okunduğu törende, saygı duruşunda bulunulmasının ardından dua yapıldı.

Çerçioğlu ve Taşdan, Kavalcı'nın ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Kavalcı'nın cenazesi, tören sonunda yarın toprağa verileceği İzmir'e gönderildi.

Kavalcı'nın özgeçmişi

Polislik mesleğine 1999 yılında İzmir Polis Okulu'ndan mezun olarak İstanbul'da başladığı bildirilen Kavalcı'nın, daha sonra sırasıyla İzmir, Diyarbakır ve Denizli emniyet müdürlüklerinde görev yaptıktan sonra bu yıl 29 Eylül'de Aydın Emniyet Müdürlüğü Devlet Büyüklerihi Koruma Büro Amirliği'nde görevlendirildiği kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!