CHP Eskişehir ve Tekirdağ'da ağaç katliamı yaptı

CHP'li Eskişehir ve Tekirdağ belediyelerinin AVM ve yol genişletme için yaptıkları ağaç kıyımı tepki topladı.

GİRİŞ 23.12.2014 16:46 GÜNCELLEME 23.12.2014 17:08
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Yalova'nın ardından CHP'li Tekirdağ Şarköy Belediyesi ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de ağaç katliamı yaptı. Şarköy'de ağaçlar kesildi, Eskişehir'de ise özensizce sökülen ağaçların kökleri toprağa gömülü kaldı.

AVM İÇİN KESTİLER

Başkan hızını alamadı: Bir daha yaparımYalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Bin kere olsun, 1 insanın canı için o ağaçları yeniden keserim" dedi.

Tekirdağ'da CHP'li belediye bir alışveriş merkezinin önünün genişletilmesi için asırlık çınar ağaçlarının kesilmesine izin verdi. Her yağmurla birlikte çamur deryasına dönen Şarköy'de hiçbir yatırım yapılmazken ağaçların kesilmesi dikkat çekti. CHP'li belediye başkanı Altınok'un ağaçları kesmek yerine başka bir yere neden taşımadığı merak konusu oldu.

ESKİŞEHİR'DE DE KESİLDİ

CHP'li belediyenin ağaç kıyımı yaptığı başka bir noktaysa Eskişehir. İddiaya göre ağaçlar kökünden sökülüp başka bir noktaya taşınacaktı. Ancak yaşlı ağaçları kökünden çıkaramayan belediye ağaçları kesti.

YOL GENİŞLETİLDİ

Eskişehirliler yol genişletmek için ağaçların kesilmesine tepki gösterdi. Vatandaşlar ağaçların sökülmesiyle birlikte kaldırımın daraltılmasına da tepkili.

 

YORUMLAR 44
  • galip 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar niye birbirinizi kırıyorsunuz.adam açık açık söyledi ^ mesele ağaç değil sen hala anlamadınmı arkadaş.Hadi gel^ Yahu bu CHP ve sol zihniyetinden çevre ve ağaç sevgisi beklemek akrebten bal yapmasını beklemek gibidir.Ne zaman akıllanacağız.ODTÜ de yalovada ve diğer yarlerde bir AK partili sokağa inip protesto ettimi
    Cevapla
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP Türkiyenin yarqarına iş yaptığını gören bilen varmı ?
    Cevapla
  • hüseyin şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    Ağaç kesmenin insan canıyla ne alakası var. Bir de sıkılmadan vatandaştan 4 yıl iktidar olmak için oy istiyor sayın KK. 4 yılda ülkede ot bile bırakmazsınız siz bu kafayla.
    Cevapla
  • EROL GÜMÜŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    Ağaç kesme olayını kesinlikle tasvip etmiyorum.Zaten dinimizin de ağaca karşı hassasiyetlerini hepimizin bilmesi gerekir.Ancak ağaç kesen chp olunca yaptığınız haberler mangalda kül bırakmayacak cinsten.Aynı durumu akp yapınca ya sitenizde göremiyorum.Ya da yansıtma şekliniz çok farklı.Ağaç kesen kim olursa olsun bu sitede bu haberler en ince ayrıntısına kadar yer almalı.Adamına göre değil.
    Cevapla
  • EROL GÜMÜŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    Ağaç kesme olayını kesinlikle tasvip etmiyorum.Dinimizin ağaca karşı verdiği hassasiyeti şüphesiz hepimizin bilmesi gerekir.Ancak ağaç kessen CHP olunca mangalda kül bırakmayacak şekilde hiç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar