Mardin'deki askeri araca saldırı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde askeri araca el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda yaralanan 7 askerden 4'ü taburcu edildi

Mardin'deki askeri araca saldırı
Mardin'deki askeri araca saldırı
GİRİŞ 23.12.2014 16:53 GÜNCELLEME 23.12.2014 16:53

Nusaybin'de askeri araca el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda yaralanan 7 askerden 4'ü taburcu edildi.

Alınan bilgiye göre, Nusaybin'den Dağiçi ve Hisar köylerine keşif çalışmasına giden hakim, katip ile 3 bilirkişinin güvenliğini sağlayan askeri zırhlı aracın Bagok Dağı bölgesinden geçişi sırasında gerçekleştirilen saldırıda yaralanan ve Midyat Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 7 askerden 4'ü taburcu oldu.

Yaralı askerlerden 2'sinin Diyarbakır Asker Hastanesi, birinin de Mardin'deki özel bir hastanede tedavileri devam ediyor.

Bu arada Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel ve Adalet Komisyonu Başkanı Bülent Koç, tedavisi süren Başçavuş Rahmi Ala'yı ziyaret etti.

Ala'ya geçmiş olsun dileğinde bulunan Özel, "İnşallah en kısa zamanda silah arkadaşlarının yanına dönebilecek. Hastane yetkilileri de gereken ilgiyi gösteriyor. Umarız bu son olur. Ne hakim arkadaşımızın, ne askeri personelimizin ve ne de vatandaşımızın bu tür olaylara maruz kalmasını istemeyiz. Yaralı askerimize acil şifalar diliyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri