ATV canlı yayın ve yayın akışı bilgileri

ATV kanalını internetten ATV canlı izle servisi ile izleyebilirsiniz. Ayrıca ATV yayın akışı bilgileri ve frekanslarına da ulaşabilirsiniz.

ATV canlı yayın ve yayın akışı bilgileri
ATV canlı yayın ve yayın akışı bilgileri
GİRİŞ 24.12.2014 19:08 GÜNCELLEME 24.12.2014 19:08

Türkiye kupası heyecanı ATV ekranlarında şifresiz olarak yayınlanıyor. ATV'yi izlemek isteyen izleyiciler isterlerse internet üzerinden, isterlerse TV'den canlı olarak izleyebilirler.

ATV'yi internet üzerinden canlı izlemek isteyen izleyiciler, internet sitesinde yer alan canlı yayın sayfasından faydalanabilirler. 

ATV canlı yayın sayfası için tıklayın.

ATV kanalını TV ekranlarından izlemek isteyenler için ise;

ATV yeni yayın frekansları

ATV, Türksat 4A uydusunda ATV Doğu Paket'inde yer alıyor ve Frekans:12054 , Symbol Rate:27500 , FEC:5/6 ve Polarizasyon: H - Yatay frekanslarında yayın yapıyor.

Beşiktaş - Adana Demirspor maçı A Haber'de!

Beşiktaş - Adana Demirspor maçı saat 14:00'dan itibaren A Haber kanalından canlı olarak yayınlanacak ve internetten de canlı olarak izlenebilecek. Beşiktaş Türkiye Kupası maçı A Haber ekranlarından ve A Haber internet sitesinde yer alan Canlı İzle servisi üzerinden yayınlanacak.

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor ile karşılaşıyor. Yusuf Ziya Öniş stadında oynanacak Beşiktaş Adana Demirspor maçını izlemek isteyen izleyiciler, saat 14:00'dan itibaren A Haber canlı yayın sayfasını kullanabilir ve internetten Beşiktaş'ın Türkiye Kupası maçını canlı olarak izleyebilirler.

BEŞİKTAŞ 

Beşiktaş - Adana Demirspor maçını canlı izlemek için tıklayın

A Haber yayın akışı için tıklayın


TRABZONSPOR-MANİSASPOR maçı ATV'de!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Perşembe günü TRABZONSPOR ile MANİSASPOR karşı karşıya geliyor.

Trabzonspor – Manisaspor maçı, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Perşembe günü oynanacak. Saat: 20.30′da başlayacak olan karşılaşma atv ekranlarından naklen yayınlanacak.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'
İzmir'de deprem!