Anne, baba ve iki kızının öldürülmüş halde bulunması

Adana'da cinnet getirip öldürdüğü eşi ve 2 kızının ardından intihar eden babanın cenazeleri toprağa verildi

Anne, baba ve iki kızının öldürülmüş halde bulunması
Anne, baba ve iki kızının öldürülmüş halde bulunması
GİRİŞ 25.12.2014 14:23 GÜNCELLEME 25.12.2014 14:23

Merkez Yüreğir ilçesinde cinnet getiren babanın, eşi ve 2 kızını öldürdükten sonra intihar ettiği öne sürülen olayda hayatını kaybedenlerin cenazeleri toprağa verildi.

Seyhan Mahallesi'ndeki olayda yaşamını yitiren anne Sinem ve kızları 4 yaşındaki Selen ve 6 aylık Simge'nin Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri tamamlandı. Anne ile 6 aylık kızı aynı tabuta, 4 yaşındaki kızı ise başka bir tabutla cenaze aracına konuldu. Sinem Ögelge'nin baba evine getirilen cenazeler, evin avlusuna taşındığı sırada yakınları gül yaprağı döküp Arapça ve Türkçe ağıtlar yaktı.

Bu sırada hala Selda Ögelge, ölen yeğenlerinin tabutuna bakarak, "Hadi gel Selen sana puding yapayım, kardeşine makarna yapayım. Annen kahve sever, ona kahve pişireyim" diyerek ağladı.

Cenazeler daha sonra Ali Hocalı Mahallesindeki mezarlığa götürüldü. Anne Sinem Ögelge'nin babası Kemal Tokeker, tabutlara bakıp, "Hoşgeldin kızım, dedem, sabır, onlar cennette, kim bana dede diyecek, hakkım helal olsun size" diye konuştu. Çocukların teyzesi Selin Tokeker de "Uykularında öldürmüş onları. Selen hep saklanırdı, yine saklanmış galiba" diye ağlayarak, "Neredesin Selen" diye feryat etti.

Eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra intihar eden Serhat Ögelge'nin babası Sadık Ögelge de mezarlığa gelerek dünürü Tokeker'e sarılıp ağladı. Kemal Tokeker, "Öldük biz öldük, yandık, biz yandık" diyerek gözyaşı döktü. Kızı ve torunu ölen Nuray Tokeker ise fenalaştı. Mezarlıktaki ambulansta müdahale edilen Tokeker, durumunun kötüleşmesi üzerine hastaneye kaldırıldı.

Cenazeler, kılınan namazın ardından toprağa verildi. Anne Sinem Ögelge ile kızı 6 aylık Simge'nin cenazeleri aynı mezara, diğer kızı Selen Ögelge'nin cenazesi yanındaki mezara konuldu.

Psikolojisi bozuk iddiaları

Cenaze törenine katılmak için Hollanda'dan Adana'ya gelen Sinem Ögelge'nin dayısı Hayri Makineli, mezarlıkta gazetecilere yaptığı açıklamada, ailedeki geçimsizlik nedeniyle Serhat Ögelge'nin götürüldüğü doktor tarafından, her iki aile büyüklerini eşlerin bir araya gelmesi halinde tehlikeli sonuçlar doğacağı konusunda uyardığını ileri sürdü.

Makineli, şunları söyledi:

"Bir doktorun tavsiyesi üzerine bu eşlerin birbirlerini görememeleri, bir araya gelmemeleri tavsiye edilmiş. Fakat anne babanın duygusallığından, 'Düzelir, alışırlar, çocuklar büyür, çocuklar onları birbirlerine yakınlaştırır' düşüncesiyle gerekli olan tedbirler alınmamış. Bir üst makama gidip daha önemli yardımlar talep edilmemiş. Bir psikiyatri denetimi altında bu facia engellenebilirdi."

Çiftin bazı yakınları da Sinem Ögelge'nin, olaydan bir gün önce geçimsizlik nedeniyle gittiği baba evinden döndüğünü, olayın da bunun ertesi günü meydana geldiğini öne sürdü.

Öte yandan Serhat Ögelge'nin cenazesi de daha sonra Adli Tıp Kurumundan alınarak Seyhan ilçesi Akkapı mezarlığında toprağa verildi.

Olay

Adana'da dün, mobilya atölyesi sahibi Serhat Ögelge ile eşi Sinem, 4 yaşındaki kızı Selen ve 6 aylık kızı Simge av tüfeğiyle öldürülmüş halde bulunmuş , Serhat Ögelge'nin cinnet getirmesi sonucu eşi ve kızlarını öldürdükten sonra intihar ettiği öne sürülmüştü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün