Bakan Güllüce'ye "AA Oradaydı" özel koleksiyon baskısı takdim edildi

Anadolu Ajansı (AA) tarafından yayımlanan arşiv niteliğindeki "Yarım Kalan Devrim: Mısır", "Abluka, Savaş, Direniş: Gazze" ve "Yetim Kalan Ülke: Suriye" kitaplarından oluşan "AA Oradaydı" özel koleksiyon baskısının "16" numaralı nüshaları, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye takdim edildi.

Bakan Güllüce'ye "AA Oradaydı" özel koleksiyon baskısı takdim edildi
Bakan Güllüce'ye "AA Oradaydı" özel koleksiyon baskısı takdim edildi
GİRİŞ 25.12.2014 14:45 GÜNCELLEME 25.12.2014 14:45

"AA Oradaydı" serisinin özel koleksiyon baskısının "16" numaralı nüshaları sunulan Güllüce, kitapları tek tek inceledi.

Kitaplar hakkında AA muhabirinden bilgi alan Güllüce, kitap konularının çok iyi seçildiğini ifade etti. Kitapların son derece titiz bir çalışma sonucu hazırlandığını belirten Güllüce, şöyle konuştu:

"İnsanların, insanlığını unuttuğu bir çağda, zulmün diğer galaksilere vardığı bir dönemi yaşıyoruz. Zulmü ve mazlumiyeti anlatan bu kitabı hazırlayanları kutluyorum. Teknik açısından da güzel ancak konusu itibarıyla muhteşem. Eserler, dünyaya insanlığın ölmediğini, hala mazlumların yanında yer alacak bir Türkiye olduğunu hatırlatması bakımından çok güzel."

Güllüce, daha sonra kitapların içerisindeki sertifikaları imzaladı.

Sınırlı sayıda basılıyor

Özel koleksiyon baskısındaki kitaplarda, 2011'den bu yana Ortadoğu'da yaşanan gelişmeler, savaş ortamlarında bulunan uzman habercilerin araştırmalarıyla kronolojik olarak anlatılıyor.

Ülkelerin kısa siyasi tarihçeleri, meydana gelen olaylar ve haber niteliği taşıyan konuların detaylı şekilde işlendiği çalışmada, o ülkede görev yapmış ve olaylara şahitlik etmiş habercilerin kişisel izlenimleri ve tanıklıkları da yer alıyor.

Sınırlı sayıda yapılan özel baskılar, sadece devlet erkanı ile önemli kütüphane ve koleksiyonculara veriliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti