Abdullah Gül balık avına çıktı!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmi Twitter hesabından arkadaşlarıyla balığa çıktığını duyurdu.

Abdullah Gül balık avına çıktı!
Abdullah Gül balık avına çıktı!
GİRİŞ 25.12.2014 20:38 GÜNCELLEME 25.12.2014 20:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhuriyeti'nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 11 Ağustos 2014'te yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle koltuğunu Recep Tayyip Erdoğan'a bıraktı.

Emekliliğinin tadını çıkaran Abdullah Gül, bugün arkadaşlarıyla balığa çıktı. Balık avında çektirdiği fotoğraflarını resmi Twitter adresinden takipçileriyle paylaştı.

"BEREKETLİ BİR AV OLDU"

Gül, çektiği fotoğrafları "Havanın güzelliği, deniz ve İstanbul ile buluşunca güzel bir gün geçirdik. Telsizle tüm balıkçılara rastgele diye selam verdim. Balıkçıların meşakkatli hayatını da yakından gördüm. Maşallah bereketli bir av oldu." mesajlarıyla paylaştı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 4
  • Samimi 9 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin gelmiş geçmiş en sıcak kanlı insanı Abdullah Gül büyüğümüze en samimi saygılarımı göndermek isterim. Bulunduğu her mevkide görevinin hakkını vermesini bilmiş birisidir. Şimdide halkın içinde halktan biri olarak yine durması gereken yerde...
    Cevapla
  • emekli cumhurbaskani 9 yıl önce Şikayet Et
    emekli olmasaydi herkes el pence dururdu. simdi ise kanka muhabbeti. daha birkac ay once neydi simdi kurk cikinca ne oldu. insanoglu iste degerini ustundeki kurke gore veriyor.
    Cevapla
  • yabuz 9 yıl önce Şikayet Et
    Muhterem Abdullah Gül abimizi tanımamışsın.o insanlarla görev süresindede böyleydi.ne Tayyib abimize nede Abdullah abimize laf söyletmeyiz.İkiside farklı kişilikte ama ikiside bu millete Allah rızası için hizmet eden insanlar.
    Cevapla
  • vatan 9 yıl önce Şikayet Et
    rastgele c.başganım , oltana/ağına elizabeth , merkel takılsın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan