Haberi duyan koştu! Yüzlerce araçlık konvoy

Yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden Vedat Şahin'in Samsun'a getirilen cenazesi, yüzlerce araç konvoyu eşliğinde Bafra'ya götürüldü.

Haberi duyan koştu! Yüzlerce araçlık konvoy
Haberi duyan koştu! Yüzlerce araçlık konvoy
GİRİŞ 26.12.2014 01:26 GÜNCELLEME 26.12.2014 01:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Nişantaşı'nda evinden çıkarken, bir otomobilden uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu ölen Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin cenazesi özel bir uçakla Çarşamba Havaalanı'na getirildi. Sedat Şahin'in geleceğini öğrenenler havaalanı önüne yığıldı.

YÜZLERCE ARAÇ KONVOY OLUŞTURDU

Uzun araç kuyrukları oluşmasına neden olan kalabalık yaklaşık 1 saat burada uçağın gelmesini bekledi. Uçaktan alınan Vedat Şahin'in cenazesi kargo bölümünden Bafra Belediyesi'ne ait cenaze aracına konularak baba evinin olduğu Bafra ilçesine yüzlerce araç konvoyu eşliğinde götürüldü.

Bazı kavşak ve yol güzergâhlarında trafik polisi ve Jandarma ekiplerinin görevlendirilmesi dikkat çekti. Kardeş Şahin'in cenazesi Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Alaçam ilçesinde toprağa verilecek.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 2
  • İnsanlar 9 yıl önce Şikayet Et
    Ekmek attığı ekip desinler diye yol gitmiş, yaktığınız yakıt parasını bir garibana ver desen iş yapar gibi göster göstere ya verir ya da vermez. Ama desinler dedin mi çok severler.
    Cevapla
  • haysin 9 yıl önce Şikayet Et
    insanlar iki beladan kurtulmuş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!