İstanbul merkezli oto hırsızlık operasyonu

Eski futbolcu İbrahim Üzülmez ve şarkıcı Gökhan Tepe'nin de aralarında bulunduğu 19 kişinin otomobillerinin çalınmasına ilişkin gözaltına alınan 20 şüpheli, adliyeye sevk edildi

İstanbul merkezli oto hırsızlık operasyonu
İstanbul merkezli oto hırsızlık operasyonu
GİRİŞ 26.12.2014 12:23 GÜNCELLEME 26.12.2014 12:23

Eski futbolcu İbrahim Üzülmez ve şarkıcı Gökhan Tepe'nin de aralarında bulunduğu 19 kişinin lüks otomobillerinin çalınmasına ilişkin gözaltına alınan 20 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, değişik tarihlerde İstanbul'un farklı ilçelerinde çalınan 19 lüks otomobilin bulunması için yürüttüğü 6 aylık çalışma kapsamında, hırsızlıkların gerçekleştiği bölgelerdeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Otomobilleri çalan kişilerin kimliğini belirleyen polis, 22'si İstanbul'da 8'i Hatay, Diyarbakır, Adıyaman, Kütahya ve Kocaeli'nde olan 30 adrese düzenlediği eş zamanlı baskınlarda, aynı şebekenin üyesi oldukları iddia edilen 20 kişiyi gözaltına aldı.

Operasyon düzenlenen adreslerdeki aramalarda, 11 lüks otomobil, 7 sahte plaka, 1 sahte ruhsat, 1 diz üstü bilgisayar, 1 harddisk ve 1 otomobil kontağı ele geçirildi.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Hırsızlık şebekesinin, İstanbul'dan çaldığı lüks otomobilleri sahte evrak ve plakalarla Hatay üzerinde Suriye'ye kaçırarak haksız kazanç elde ettiği öğrenildi. Geçmiş tarihlerde şebekeye yönelik düzenlenen operasyonlarda elebaşının da aralarında olduğu 5 kişi tutuklanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar