2 kişiyi şehit eden IŞİD'cilerden şok ifadeler

Ulukışla’da yol kontrolünde bir polis ile bir astsubayı şehit eden IŞİD'cilerin iddianamesinde çarpıcı ifadeler yer aldı.

2 kişiyi şehit eden IŞİD'cilerden şok ifadeler
2 kişiyi şehit eden IŞİD'cilerden şok ifadeler
GİRİŞ 27.12.2014 06:52 GÜNCELLEME 27.12.2014 06:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Niğde’nin Ulukışla İlçesi’nde 20 Mart 2014’te yol kontrolü yapan güvenlik güçleriyle çatışmaya girerek polis memuru Adem Çoban ile Astsubay Adil Kozanoğlu’nu şehit eden, gasp ettikleri kamyonun şoförünü öldüren IŞİD militanları Alman vatandaşı Benjamin Xu, İsviçre vatandaşı Çendrim Ramadani ile Makedonyalı Muhammad Zakiri hakkında hazırlanan iddianamede çarpıcı detaylar yer aldı.

UYUŞTURUCUNUN ETKİSİNDEYDİM!

Niğde Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianameye göre Xu, Suriye’de IŞİD saflarında savaşırken Ramadani ile tanıştığını belirterek “Çendrim, saldırı öncesi eroin verdi, uyuşturucu kullandım. Kolluk kuvvetleri ile çatışma sırasında uyuşturucu madde etkisindeydim” dedi.

Çendrim Ramadani ile Muhammad Zakiri’nin ise iddianameye “kâfir diye nitelendirdikleri Türkiye’de ifade vermeyi reddettikleri yönündeki beyanları” girdi.

ÇİFT MİNARELİ CAMİ

 

 

Üç militanın, yaklaşık 10 ay kaldıkları Suriye’deki IŞİD kampından Hatay Altunözü Hacıpaşa Beldesi’nden Türkiye’ye yasadışı yollardan giriş yaptıkları, buradan Reyhanlı’ya geçtikleri belirlendi. Önce H... Oteli’ne götürülen saldırganların otelde kalmak istemediği, bu nedenle Çift Minareli Cami’ye gittikleri, geceyi de camide geçirdikleri kayda geçti. (Habertürk)

YORUMLAR 6
  • mesut 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'ye kafir diyorlar diğeri de diyor ki uyuşturucu verdiler uyuşturucunun etkisindeydim !!! ülkemizde adalet yok yasa yok. Amerika'da olsaydı aynısı idam ederlerdi ama biz hapse atıp besleyeceğiz bu insan olmayan mahlukatları....
    Cevapla
  • Halkın Adamı 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunları önce yağlı kazığa ordan da demir palı kazığa oturtacaksın. Kısasa kısas...
    Cevapla
  • güncel 9 yıl önce Şikayet Et
    herifin tipi korku filmindeki çakiyi andırmıyo mu sizce de.harbiden korktum inan ki.yaptıkları facia zaten!
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    bunların şeytanın askeri gibi tipe bak
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    uyuşturucuymuş.lafa gelincede müslüman.insanlar zaten cahil bunları görüncede gerçek müslümanlık zannediyorlar.tipinde hayır yok zaten...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!