Alkolü kaçırıp, etrafı birbirine kattılar

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde deniz manzaralı bir tepede bira içen üç balıkçı, alkolü kaçırınca etrafı birbirine kattı.

Alkolü kaçırıp, etrafı birbirine kattılar
Alkolü kaçırıp, etrafı birbirine kattılar
GİRİŞ 27.12.2014 11:48 GÜNCELLEME 27.12.2014 11:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde deniz manzaralı bir tepede bira içen üç balıkçı, iddiaya göre, bir süre sonra alkollün etkisiyle önce çevredeki ağaçların dallarını kırdı. Ardından bu dallar ve çevreden toplanan kayalarla tepeden iniş yolunu ulaşıma kapadı. Tepeye çıkan araçlara taş attığı da ileri sürülen üç balıkçı, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

 

Olay, dün saat 02.00 sıralarında, İçmeler Mahallesi Deniz Kapısı Mevkii'nde Aşıklar Tepesi'nde meydana geldi. Bir trol teknesinde balıkçı Mustafa. K. (26), Ahmet. T. (25) ve Yılgör.Y. (37), deniz manzaralı bir tepede oturarak bira içmeye başladı.

Üç şüpheli, iddiaya göre, bir süre sonra alkolün etkisiyle çevredeki ağaçların dallarını kırıp kaya parçalarıyla tepeye çıkan yolu ulaşıma kapadı. Şüpheliler, iddiaya göre, yoldan geçen araçlara taş atarak küfür de etti. Motosikletiyle tepeden inerken şüphelilerin davranışını gören lise öğrencisi E.K. (17) durumu, polise bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye hareket eden polisi gören şüpheliler, olay yerinden kaçtı. Bölgede başlatılan arama çalışması sonucu şüphelilerden Ahmet.T. ormanlık alanda, Mustafa.K. çalıştığı teknenin kamarasında, Yılgör.Y. de kaptan güvertesinde yakaladı. E.K., yakalanan alkollü üç balıkçıyı teşhis etti.

Yapılan kontrolde Mustafa.K.'nin 1.60, Ahmet.T.'nin 1.37 ve Yılgör.Y.'nin 2.34 promil alkollü olduğu tespit edildi. Marmaris Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolü sonrası üç şüpheli gözaltına alınarak Marmaris Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü. Bir otomobil sürücüsünün aracının zarar gördüğü gerekçesiyle polis merkezine gelerek şüphelilerden şikayetçi olduğu öğrenildi. Şüphelilere, Kabahatler Kanunu kapsamında 91'er lira para cezası kesildiği belirtildi. Otomobile taş attıkları için ise ayrıca mala zarar vermekten ikinci bir işlem daha uygulandığı kaydedildi. Nezaratte ayıldıktan sonra saat 16.00'da adliyeye sevk edilen üç şüpheli serbest bırakıldı. 

YORUMLAR 1
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    91 Tl'ye serbest. İyiymiş ya. Bu kadar ucuzmuş düzeni bozmak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim