Elvan'dan maden şehidinin ailesine ziyaret

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ermenek'teki faciada yaşamını yitiren İsa Gözbaşı'nın ailesini ziyaret etti.

GİRİŞ 28.12.2014 17:23 GÜNCELLEME 28.12.2014 17:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ak Parti Karaman İl Kongresi öncesi, Ermenek'te meydana gelen maden faciasında yaşamını yitiren 23 yaşındaki İsa Gözbaşı'nın Atatürk Mahallesi'nde oturan öz annesi Hatice Tuncer ve babası Hasan Hüseyin Tuncer'i evinde ziyaret edip başsağlığı diledi.

Bakan Elvan'a eşi Zeliha Elvan ile Vali Murat Koca eşlik etti. Ermenek'te yaşamını yitiren madencilerin ailelerinin Soma'da ölen madencilerin ailelerine sağlanan haklarından faydana bileceğini belirtti.

Ölen madencilerin yanı sıra işsiz kalan madencilerinde olduğunu hatırlatan Elvan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın sorunu gidermek için çalışma yaptığını belirtti.

Oğlunu 3 yaşında iken görümcesi Nazmiye Gözbaşı'nın çocuğu olmadığı için evlatlık verdiğini belirten gözü yaşlı anne Hatice Tuncer, "Onların çocukları olmadı. Hangi biriniz verir evladını, işte biz verdik. Evlat hasreti çekmesinler, sevinsinler diye. Oğlum 23 yaşındaydı. Bize gelir, gezerde anne- baba derdi. Öz annesi ve babası olduğumuzu bilirdi. Ama bu acıyı yaşadık. Dünyamız yıkıldı. Şimdi eşime ve mermerde çalışan oğluma devletin iş imkanı sağlamasını istiyorum."dedi.

Elvan da iş talepleri çözüme kavuşturacaklarını belirtti. Bakan Elvan, ziyaretin ardından Kazım Karabekir Spor Salonu'nda yapılan Ak Parti Karaman İl Kongresine geçti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Habgi yüzle madencinin evine gidiyorsunuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı