Bolu'daki oteller yılbaşında tam kapatiseyle hizmet verecek

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kartalkaya ve Abant'taki oteller, yılbaşı öncesinde rezervasyonlarla yüzde 100 doluluğa ulaştı

Bolu'daki oteller yılbaşında tam kapatiseyle hizmet verecek
Bolu'daki oteller yılbaşında tam kapatiseyle hizmet verecek
GİRİŞ 29.12.2014 13:59 GÜNCELLEME 29.12.2014 13:59

Abant Tabiat Parkı ve Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki oteller, yılbaşında tam kapasiteyle hizmet verecek.

Abant Palace Otel Genel Müdürü Erol Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışı ve yılbaşı dolayısıyla bölgeye ilginin arttığını söyledi.

"Yılbaşı için rezervasyonlarımızın yüzde 100'ü doldu" diyen Oğuz, "15 gün öncesinden rezervasyonlarımız kapanmış durumda. Yoğun talep var fakat kapasitemiz şu anda yüzde 100'e ulaştığı için taleplere cevap veremiyoruz. Şu anda beklemeye aldığımız en az 20 rezervasyonumuz var. Bunun dışında sömestr, ocak ve şubat ayları için de yüzde 60 seviyelerine ulaşmış durumda. Şu anda Abant'a Ortadoğu'dakilerin ilgisi devam ediyor. Otelimizde 30 odada Ortadoğu'dan gelen grubu ağırlıyoruz" şeklinde konuştu.

Oğuz, yeni yıl gecesi eğlence programları düzenleyeceklerini, sanatçı Lara'nın sahne alacağını dile getirdi.

Kartalkaya Kayak Merkezi

Dorukkaya Otel Genel Müdürü Yusuf Avcı da Kartalkaya Kayak Merkezin'de kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığını, pistlerin tamamında kayak yapıldığını söyledi.

Yılbaşı rezervasyonlarının davam ettiğine dikkati çeken Avcı, "Yeni yıla Kartalkaya'da girecek tatilcilerimiz kayağın ve eğlencenin doruk noktasına ulaşacaktır" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi