Kamu personeline 4 gün izin müjdesi!

2 Ocak Cuma günü tüm kamu personelinin idari izinli sayılacağı açıklandı.

Kamu personeline 4 gün izin müjdesi!
Kamu personeline 4 gün izin müjdesi!
GİRİŞ 30.12.2014 14:28 GÜNCELLEME 30.12.2014 16:18
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Yılbaşı tatili uzadı, kamu kurumlarında çalışanlar 2 Ocak 2015 Cuma günü idari izinli sayılacak. Böylelikle haftasonu izniyle birlikte kamu paersoneli 4 gün izin yapmış olacak.

DAVUTOĞLU İMZALADI

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun imzaladığı ve tüm kamu kurumlarına gönderilen bir genel yazı ile 2 Ocak 2015 Cuma günü tüm kamu personeli idari izinli sayılacak.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINACAK

Ancak, kamu kurumları kamu hizmetlerinin aksamaması için gerekli tedbirleri alacak ve bunun için gerekli personeli görev başında tutacak. Tüm okullar da tatil olacak ve eğitim hayatı 5 Ocak 2015 itibariyle başlayacak.

YORUMLAR 72
  • pusatalp 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu hareketler memurluğu kaldirmak için yapılıyor bilesiniz. Memurları insanların gözünde sürekli yatıyor imajı oluşturmak için yapılıyor. Hakikaten tatil vereceklerse önceden soylenseydi de insanlar planlarını ona yöre yapsaydi.
    Cevapla
  • sahin 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bir işci olarak biz cumartesi de çalışıyoruz. Gerekirse yılbaşındada çalışırız ama artık şu tatil olayını çıkarın kafanızdan çalışmak yerine yatma kafası akıllı Türk değil akılız kafası yıkanmış Türkün isteyeceği birşey herşeyden bir tatil çıkarma sevdalısı neymiş mubarek geceymş şu bu geçin bunları siz yatmayı seven ülkesini sevmeyen insanlarsınız bizim oralarda kavun karpuzda yata yata büyür yetkililere seseleniyorum kaldırın lüzumsuz tatilleri arkadaş istemiyoruz biz çalışanlar yatanlarıda gönderin yatsınlar benim vergimle tatil yapmasınlar.
    Cevapla
  • abdulkadir aslan 9 yıl önce Şikayet Et
    Devlet polisini yok sayıyor. memurlar 4 gün izin yaparken polisler günde en az 16 saat çalıştırılıyor.. hakkımızı vermeyen, engel olan, kendine kar elde eden herkesten ahirette davacıyım...
    Cevapla
  • engin 9 yıl önce Şikayet Et
    şu çok çalışan insanlara öğretmen nufus memrları maliye üniversite basın belediye falan filan çok yorulan insanlar tabi bunlara izin gerekli polis de izinlimi zam isterken şu izinli olznlara verin çalışan önemli değil tam adalet budur işte aferin hepinize
    Cevapla
  • yılbaşı 9 yıl önce Şikayet Et
    musluman yıl başını kutlayamaz ,bakara suresi 145.ayette allah cc şoyle buyurdu onların arzu ve keyiflerine uyacak olursan ,o taktırde sen mutlaka zalimlerden olursun .soruyorum yılbaşı kimlerın arzu ve keyfi dır ,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ortadoğu’da savaş dahil başka krizlerin ilk vuracağı ülkelerden birisi de Türkiye
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler