"Mobil hırsızlar" yakalandı

Kiraladıkları otomobille aynı gün 3 ilçede hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen şüpheliler, jandarma ve emniyet ekiplerinin işbirliğiyle gözaltına alındı

"Mobil hırsızlar" yakalandı
"Mobil hırsızlar" yakalandı
GİRİŞ 31.12.2014 13:47 GÜNCELLEME 31.12.2014 13:47

Kiraladıkları otomobille aynı gün 3 ilçede hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen 4 şüpheli, jandarma ve emniyet ekiplerinin işbirliğiyle yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Bergama ilçesine bağlı Zeytinbağı Mahallesi'ndeki bir büfede meydana gelen hırsızlık olayını araştıran Bergama İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, iş yerinin güvenlik kamerası görüntüleri ile Aliağa karayolu üzerinde Yenişakran Jandarma Karakol Komutanlığı bünyesindeki Plaka Tanıma Sistemi ile şüphelilerin kullandığı otomobili tespit etti.

Oto kiralama firmasından temin edildiği belirlenen otomobilin uydu takip sistemiyle hareket kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri, şüphelilerin aynı gün Menemen ve Aliağa'da hırsızlık olaylarının meydana geldiği işyerlerine gittiklerini tespit etti.

Uydu takip sistemiyle yerleri belirlenen araçtaki şüpheliler, İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla yakalandı.

Gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı