Adana'daki trafik kazası

Hayatını kaybeden 6 kişinin cenazesi Adana ve Osmaniye'de toprağa verildi

Adana'daki trafik kazası
Adana'daki trafik kazası
GİRİŞ 31.12.2014 15:07 GÜNCELLEME 31.12.2014 15:07

İmamoğlu ilçesinde dün iki otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybeden 6 kişinin cenazesi, Adana ve Osmaniye'de toprağa verildi.

İşçi emeklisi Mehmet Ali Fındık (62), kızı Ayşegül (25), gelini Şenay Fındık (29) ile yeğeni Sadettin Yeşilyurt'un (33) cenazesi, Osmaniye Devlet Hastanesi'nden alınarak Şehit Halis Şişman Mahallesi'ndeki evlerine getirildi.

Helallik alınmasının ardından baba, kızı ve gelininin cenazeleri, Abdulkadir Geylani Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Tapu Tepesi Mezarlığı'nda defnedildi. Sadettin Yeşilyurt'un cenazesi ise Adana'nın Kozan ilçesinde toprağa verildi.

Tabuta duvak ve gelin tacı konuldu

Ölenlerden banka çalışanı Emine Aydın'ın (33) cenazesi de Adana merkez Çukurova ilçesindeki Kabasakal Mezarlığı'na getirildi. Cenaze törenine, Aydın'ın ailesi ve akrabalarıyla iş arkadaşları katıldı.

Bekar olduğu öğrenilen Aydın'ın tabutuna, duvak ve gelin tacı konuldu. Aydın'ın naaşı, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Kazada yaşamını yetiren Sevilay Kahraman'ın cenazesi ise Buruk Mezarlığı'na defnedildi.

Emine Aydın yönetimindeki 01 EA 547 plakalı otomobil, İmamoğlu-Kozan yolu Tırmıklı köprüsü yakınlarında, Saadettin Yeşilyurt (33) idaresindeki 01 Y 6431 plakalı otomobille çarpışmış, sürücülerle Sevilay Kahraman, Ayşegül Fındık, Şenay Fındık ve Mehmet Ali Fındık hayatını kaybetmiş, Ömer Ünal (29), Ümit Yıldız (38) ve Merve Tör Duran (29) yaralanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi