Muğla'da sağanak

Milas ilçesinde gece saatlerinden bu yana etkili olan sağanak nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı. Bir evde oluşan kısmi göçük nedeniyle üç otomobilde maddi hasar oluştu.

Muğla'da sağanak
Muğla'da sağanak
GİRİŞ 31.12.2014 15:40 GÜNCELLEME 31.12.2014 15:40

İlçe genelinde gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak nedeniyle günlük hayat olumsuz etkilendi. Güneş, Akkent, Emek, Bafa, Şevketiye, Hacıilyas ve Beçin mahallelerindeki 50'ye yakın ev ve iş yerinde su baskını yaşandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, su baskını yaşanan evlerde tahliye çalışması yaptı. İlçede devam eden altyapı çalışmaları yağışın etkisiyle birleşince yollarda oluşan su birikintileri sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Hacıilyas Mahallesi, Ful Sokak'ta kagir bir evde yağışın etkisiyle kısmi göçük yaşandı. Göçük sırasında evin kenarında bulunan üç araçta maddi hasar oluştu.

Menteş Kavşağı'nda da üç aracın karıştığı maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Akkent Mahallesi'nde dere yatağının yönünün değişmesi üzerine caddede 1 metre derinliğinde göçük oluştu. 23 Nisan Bulvarı'nda yoğun yağış nedeniyle trafik akışı bir süre kontrollü sağlandı.

Milas - Bodrum Havalimanı Meteoroloji İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Milas ilçesine son 24 saatte 48, 8 kilogram yağış düştü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi