Fenerbahçe, Başakşehir maçı LİG TV Canlı Yayın

Fenerbahçe, yeni yılın ilk resmi maçında İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak. Fenerbahçe, Başakşehir maçı LİG TV ekranlarında

Fenerbahçe, Başakşehir maçı LİG TV Canlı Yayın
Fenerbahçe, Başakşehir maçı LİG TV Canlı Yayın
GİRİŞ 03.01.2015 17:00 GÜNCELLEME 03.01.2015 17:00

Fenerbahçe, rakipleri Beşiktaş ile Galatasaray'ın karşılaştığı haftada kazanıp ligde 5'te 5 yaparak devre arasına girmeyi amaçlıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak Fenerbahçe, 2015 yılına 3 puanla başlamak istiyor.

Fenerbahçe, Başakşehir maçı LİG TV CANLI YAYIN

FENERBAHÇE

İstanbul Başakşehir 

Ligde 2014 yılının son resmi maçında Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenen sarı-lacivertliler, İstanbul Başakşehir'i mağlup ederek yeni yılın ilk resmi karşılamasından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Süper Lig'de çıktığı son 4 lig maçını kazanan Fenerbahçe, İstanbul Başakşehir maçından da 3 puanla ayrılırsa devre arası tatili öncesinde ligde oynadığı 5 maçı da kazanmış olacak.

Ligin 11. haftasında iç sahada Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldıktan sonra, 12. haftada deplasmanda Balıkesirspor'u 1-0, 13. haftada Kadıköy'de Sivasspor'u 4-1, 14. haftada deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri bu akşamki mücadelede de puan kaybı yaşamak istemiyor.

Fenerbahçe 15. hafta sonunda 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 33 puanla 2. sırada bulunuyor.İstanbul Başakşehir ise 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgiyle, 27 puanla 4. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.

WEBO VE ALVES YOK

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan ve teknik heyetten izin alarak ülkelerine giden Webo ve Alves, bu akşamki maçta forma giyemeyecek.

Tedavilerinin ardından takımla çalışmalara başlayan Emenike ve Meireles ise bu akşamki maçta oynayabilecek.

5 İSİM SINIRDA!

Fenerbahçe'de maç öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde üçer sarı kartı bulunan Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Meireles, Hasan Ali Kaldırım ve Kadlec, bu akşamki maçta birer kart daha görmeleri durumunda, cezalı duruma düşecek.

Fenerbahçe'nin sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor:

Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Alper, Kuyt, Sow

Erkan Zengin Fenerbahçe'de

Parasını alamadığı gerekçesiyle Eskişehirspor'dan ayrılma kararı alan Erkan Zengin, Fenerbahçe ile anlaştı.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki Erkan Zengin savaşını sarı lacivertli kulüp kazandı.

Alacakları ödenmediği gerekçesiyle Eskişehirspor'dan ayrılma kararı alan Türk asıllı İsveçli futbolcu, bu sabah menajeri Hakan Şirin'le birlikte Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu'nun ofisine giderek, transfer görüşmesi yaptı.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın da kadrosunda görmek istediği Erkan ile her konuda anlaşma sağlandı. Yıldız futbolcu, önümüzdeki günlerde kendisini resmen Fenerbahçeli yapan imzayı atacak.

Erkan Zengin'den müthiş gol

Fenerbahçe'den Teofilo bombası!

Bir dönem Trabzonspor forması giyen Teofilo Gutierrez'in Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi.

Trabzonspor'dan olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra Arjantin'in Racing kulübüne transfer olan ve şuanda River Plate forması giyen Kolombiyalı golcü Teo lakablı Teofilo Gutierrez'in Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi.

Güney Amerika'nın en prestijli gazetelerinden El Pais de Montevideo'nun tüm Amerika kıtasını kapsayan gazeteciler arasında düzenlediği ankette yılın en iyi futbolcusu seçilen Teo'nun menajerinin Fenerbahçe ile temasa geçtiği ve golcü futbolcunun Türkiye'ye tekrar geri gelerek sarı-lacivertli formayı giymek istediği ileri sürüldü.

Kolombiya'da yayınlanan RCN radyosundaki spor programına katılan spor yazarları Teofilo Gutiérrez'in artık Arjantin'de kalmak istemediğini Fenerbahçe forması altında tekrar Avrupa'ya gitmek istediğini belirtiler.

"Fenerbahçe forması giyme ihtimali yüksek"

River Plate takımında hem Arjantin ligini hem de Güney Amerika Kupasını kazanarak 18 gol atan Teo'nun futbol hayatının en olgun dönemini yaşadığına dikkat çeken yazarlar bu futbolcunun Türkiye'yi ve Türk futbolunu yakından tanıdığından buraya hiç yabancılık çekmeyeceğini ifade ettiler. Kolombiya'nın en ünlü spor yorumcularından Oscar Restrepo'da Teo'nun Ocak ayında Fenerbahçe forması giymesi olasılığının çok yüksek olduğunu söyledi. Golcü futbolcunun yakınlarından alınan bilgilerin bu transferi güçlendirdiğini vurgulayan Restrepo, ara transferde River Plate'nin bu golcüyü kaybedebileceğini hatırlattı.

Semih Şentürk'ten Fenerbahçe'ye gözdağı

14 yıl formasını giydiği Fenerbahçe'ye karşı Şükrü Saracoğlu'nda rakip olarak sahaya çıkacak Semih Şentürk çok özel açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe altyapısından yetişti, tam 14 sene Sarı-Lacivertli formayı sırtında taşıdı. Şampiyonluklar yaşadı, gol kralı oldu. Buradaki başarısıyla milli takıma kadar yükseldi. Semih Şentürk, unutulmaz anılarla dolu Şükrü Saracoğlu Stadı’na tam 20 ay 20 gün sonra rakip olarak çıkacak.

Yıldız golcü, kendisi için özel geçecek bu maç öncesinde konuştu.

İşte Semih Şentürk'ün açıklamaları;

'ÇOK FARKLI BİR MAÇ OLACAK'

''Kolay değil. 14 yıl boyunca Fenerbahçe forması giydim. Burada şampiyonluklar kazandım, gol krallıkları yaşadım. Çok güzel günlerim geçti. Şimdi onlara karşı mücadele edeceğim. İlk isteğim karşılaşmanın güzel geçmesi. Fenerbahçe benim için çok özel bir takım. Burada geçirdiğim günlerimi her zaman güzel anılarla hatırlayacağım. Benim için çok farklı bir 90 dakika olacak.''

'DÖRT HAFTADIR KAZANIYORUZ'

''Şunu söyleyeyim, Fenerbanhçe için kolay bir maç olmayacak. Kazanmak için sahaya çıkacağız ve sürpriz yapabiliriz. Avrupa’nın en az gol yiyen ikinci takımıyız. Dört haftadır kazanıyoruz. Takım olarak formdayız ve iyi bir takım oyunu oynuyoruz. Böyle önemli bir karşılaşmada takımım adına gol atmayı tabi ki isterim.''

'DERBİ BERABERE BİTER'

''Beşiktaş-Galatasaray derbisi için söylenecek pek bir şey yok. O sahada (Olimpiyat Stadı), o zeminde fazla bir şey beklenmemeli. Eğer başka bir statta oynansaydı o zaman müthiş bir maç olurdu. Ben derbinin berabere biteceğini düşünüyorum.'

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim