3 terörist yakalandı

Genelkurmay Başkanlığı, 3 teröristin yakalandığını bir teröristin ise teslim olduğunu açıkladı.

3 terörist yakalandı
3 terörist yakalandı
GİRİŞ 05.01.2015 12:59 GÜNCELLEME 05.01.2015 12:59

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu iki teröristin, Şanlıurfa Suruç’ta, Suriye’den Türkiye’ye yasadışı yollarla geçmeye çalışırken, hudut birliği tarafından silahsız ve teçhizatsız olarak yakalandığı kaydedildi.

Bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin ise, Mardin Nusaybin’de güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu bildirildi.

Öte yandan,aşırı sol bir terör örgütü mensubu, bir kadın teröristin, İstanbul /Esenyurt’ta, güvenlik güçleri tarafından silahsız ve teçhizatsız olarak yakalandığı ifade edildi.

BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARI GAZ YAĞI TAŞIYAN TANKERE SALDIRDI

Bölücü terör örgütüne müzahir yüzleri kapalı beş-altı kişilik bir grup tarafından, Şırnak Silopi Yeniköy’de, gaz yağı taşıyan bir tankere taşlı saldırıda bulunulduğu belirtilerek bölgeden uzaklaşmaya çalışan aracın arkasından tabanca ile ateş edildiği kaydedildi. Aracın sağ kapısına mermi isabet ettiği vurgulanarak araç sürücüsünde herhangi bir yaralanma meydana gelmediği belirtildi.

Bölücü terör örgütü mensubu iki şahıs tarafından, özel bir firmaya ait ve ham asfalt taşıyan çekici araçın, Cizre Düzova Köyünde durdurularak, çekici bölümüne benzin dökmek suretiyle yakıldığı açıklandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan önemli açıklamalar
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri