Gaziosmanpaşa'da hırsızlık operasyonu

Çekiçle camlarını kırdıkları araçlardan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı

Gaziosmanpaşa'da hırsızlık operasyonu
Gaziosmanpaşa'da hırsızlık operasyonu
GİRİŞ 06.01.2015 14:55 GÜNCELLEME 06.01.2015 14:55

HALİL DEMİR - Gaziosmanpaşa'da çekiçle camlarını kırdıkları çok sayıda araçtan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçe genelinde son 2 haftada 15'in üzerinde ticari araç ve kamyonetinin camlarının kırılarak içlerindeki tekstil, inşaat ve elektrik ürünü gibi değerli malzemelerin çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.

İlçe giriş ve çıkışlarındaki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, çalıntı plaka takılı beyaz bir araçla akşam saatlerinde ilçeye gelen 2'si 18 yaşından küçük 3 kişinin soygunları gerçekleştirdiğini tespit etti.

İlçe genelinde önlem alan ekipler, dün akşam 3 şüpheliyi hırsızlık yapacakları araç için bir otomobilin plakasını çaldıkları sırada suç üstü yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerden yaşı küçük olanlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğine teslim edilirken 23 yaşındaki G.K. Asayiş Büro Amirliğine götürüldü.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Saniyeler içerisinde soygunu gerçekleştirdiler

AA muhabirinin ulaştığı güvenlik kamera görüntülerinde, şüphelilerin akşam saatlerinde içinde değerli tekstil ürünleri olan bir araca yaklaştığı, arka camını çekiçle kırarak malzemeleri saniyeler içerisinde kendi araçlarına yükleyip kaçtıkları görülüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek