Suluova Belediyesi yeni yılın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Suluova Belediyesi 2015 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Suluova Belediyesi yeni yılın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi
Suluova Belediyesi yeni yılın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi
GİRİŞ 07.01.2015 11:23 GÜNCELLEME 07.01.2015 11:23

Belediye Başkanı Fatih Üçok, 11 gündem maddesiyle toplanan belediye meclis çalışmalarının ilçenin gelişmesi ve kalkınması adına önemli kararlara imza attığını belirtti.

Üçok, 30 Mart seçimlerinden sonra göreve seçilmelerinin ardından bugüne kadar 6 meclis toplantısı yaptıklarını ve aldıkları tüm kararların çoğunluğunun oy birliğiyle geçtiğini belirterek, şunları dile getirdi:

"2015 yılına güzel bir başlangıç yaparak yeni yılın ilk meclis toplantısındaki 11 gündem maddesi de oy birliğiyle geçti. Bu durum meclisimizdeki uyumu birlikte çalışma ve ortak hareket etme duygusunu ve de samimiyetini göstermektedir. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Meclisimizdeki bu güzel ortam ve uyum bize de güç katıyor. Meclis kararlarının öncesinde ve sonrasında arkadaşlarımızın bu kararlara katkı sağlamaları, sahiplenmeleri ve kamuoyu nezdinde bilgilendirmeleri bizi ziyadesiyle güçlendiriyor. Bundan sonraki yıllarda da ortak çalışma kültürünün süreceğine olan inancımızı taşıyoruz."

Üçok, 2014 yılında birçok güzel hizmetin kararını meclis üyeleriyle hep birlikte istişare içerisinde ve kanaat birliğine vararak çoğunlukla oy birliğiyle aldıklarını ifade ederek, "2014 yılı boyunca şahsıma fikirleri, duygu ve düşünceleriyle destek olan gerek komisyonlardaki arkadaşlarımıza ve gerekse de meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Suluova’mızla ilgili bizim yaşadığımız heyecanı onlar da yaşıyorlar. 2014 yılındaki bu güzel birliktelik 2015 yılı meclis toplantılarında da yaşanacaktır. Suluova’mız için 2014 yılında olduğu gibi 2015 yılında da güzel ve hayırlı hizmetlerin kararını hep birlikte oy birliğiyle alacağız inşallah" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü