Tatvan'da "evde kuaför" hizmeti

Tatvan ESO ile oda üyesi gönüllü berber ve kuaförler, ilçedeki hasta, engelli ve yaşlılara, evlerinde ücretsiz kuaförlük hizmeti verecek

Tatvan'da "evde kuaför" hizmeti
Tatvan'da "evde kuaför" hizmeti
GİRİŞ 07.01.2015 17:26 GÜNCELLEME 07.01.2015 17:26

Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESO) ile oda üyesi gönüllü berber ve kuaförler, ilçedeki hasta, engelli ve yaşlılara ücretsiz olarak, evlerde kuaförlük hizmeti sunacak.

Tatvan ESO Başkanı Emrullah Tekin, yaptığı açıklamada, genel ihtiyaçları için evden çıkamayan hasta, engelli ve yaşlılara yönelik evde berber ve kuaför hizmeti başlattıklarını belirterek, bu hizmetin gönüllü üyeler tarafından tamamen ücretsiz verileceğini söyledi.

Uygulamadan yararlanmak isteyen vatandaşların odayı arayarak kendilerine ulaşmasını isteyen belirten Tekin, "Belirlenen adresteki erkekler için erkek berber üyelerimiz, kadınlar için de kadın üyelerimiz ücretsiz hizmet sunacak. Amacımız, her anlamda halkımızın ihtiyaçlarına cevap olabilmek. Vatandaşlarımız, Tuğ Mahallesi Zirai Donatım Caddesindeki odamıza gelerek veya 0434 827 5975 numaralı hattan bize ulaşarak bu hizmetten yararlanabilecek" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor