Emet'te 3 bin 372 kişiye yardım edildi

Emet Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı, geçen yıl ilçe genelinde 3 bin 372 kişiye, toplam 1 milyon 181 bin 300 lira çeşitli kalemlerde yardım gerçekleştirdi.

Emet'te 3 bin 372 kişiye yardım edildi
Emet'te 3 bin 372 kişiye yardım edildi
GİRİŞ 08.01.2015 13:45 GÜNCELLEME 08.01.2015 13:45

Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, yaptığı yıllık değerlendirme toplantısında, vakıf tarafından bin 561 vatandaşa toplam 348 bin 597 lira nakdi yardım yapıldığını söyledi.

Eğitime yönelik olarak da 52 bin lira değerinde geçen yıl boyunca yardım gerçekleştirdiklerini ifade eden Kaya, şöyle konuştu:

"Vakfımız, 519 kişiye 67 bin lira tutarında gıda ve kuru erzak, merkez ve köylerde bin 291 vatandaşa 713 bin lira değerinde yakacak yardımında bulunuldu. Vakfımızdan yardım yapılan vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğu köylerimizden. Şehitlerimizin aileleri, gazi ve yakınları, yoksullar, engelli vatandaşlar, dul yetim ve öksüzler ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımıza yakacak yardımı sağlanmıştır. İlçemiz köylerinde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının yerinde tespiti için vakfımıza bir araç kazandırdık. Aracımızın gerekli ücretlerini ödedik. Vakıf görevlilerimiz haftanın en az bir günü köylerimizi dolaşarak ihtiyaç sahiplerimizi yerinde ziyaret ediyorlar. Köylerimizde doğum yapacak vatandaşlarımıza son bir hafta kala gerekli desteği vakıf olarak sağlıyoruz. Hizmet kalitemizi artırma adına bu yılda da çalışmalarımız devam edecek."

Kaya, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!